Magyar Super Mario Fan Club
Főmenü
     
Nintendo Entertainment System
     
Super Nintendo Entertainment System
     
Nintendo 64
     
Nintendo GameCube
     
Wii
     
Wii U
     
Nintendo Switch
     
Game Boy
     
Game Boy Color
     
Game Boy Advance
     
Nintendo DS
     
Nintendo 3DS
     
Képek
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Hírek

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Új ruházatok a Mario Tennis Aces-ben

supermario4ever  2018.12.29. 19:53

Mario és Luigi klasszikus ruházatában is lehet játszani a Mario Tennis Aces-ben.

New Super Mario Bros. U Deluxe előzetes

supermario4ever  2018.12.20. 09:14

Miután már kevesebb, mint egy hónap van a New Super Mario Bros. U Deluxe megjelenéséig, újabb előzetest mutatott be a Nintendo.

Érkezik az Arcade Archive: Donkey Kong Jr.

supermario4ever  2018.12.19. 17:06

Újabb árkád játékkal bővül a Nintendo Switch digitális kínálata, ezúttal a Donkey Kong Jr. lesz játszható 2018. december 21-től. Bár a játék megjelent Wii-n, Nintendo 3DS-en és Wii U-n is, de az eredeti árkád verzió most először lesz letölthető.

Aki eddig nem tette volna, érdemes kipróbálni a játékot, mert itt láthatjuk Mariót negatív főhősként, aki megbosszulja, hogy az előző játékban Donkey Kong elrabolta Lady-t, ezért most Mario rabolja el Donkey Kong-ot. A megmentéséért pedig a fia, Donkey Kong Jr. siet. Nem annyira innovatív, ugyanakkor nehezebb, és a kihívás miatt volt mégis kedvelt játék.

A játék ára £6.29 / €6.99 lesz.

Rekordokat dönt a Nintendo Switch és a Super Smash Bros. Ultimate

supermario4ever  2018.12.19. 00:22

Amerikában és Európában is tarol a Nintendo.

Japánban a Nintendo Switch eladásai meghaladták a PlayStation Vita eladásait

supermario4ever  2018.12.15. 20:35

A PlayStation Vita 2011-ben indult hódítónak tűnő útjára, de eleddig 5.955.488 példányt adtak el belőle Japánban. Míg a Nintendo Switch-ből a 2017 márciusi startja óta 6.112.100 példányt adtak el az ázsiai szigetországban, ezzel megelőzte a Sony kézikonzolját.

És nem is tűnik úgy, hogy a PSVITA eladásai komolyan megnőnének, hiszen a Sony bejelentette, hogy 2019-ben visszavonul a kézikonzol iparból. Nincsenek erre vonatkozónak jövőbeni terveik, nem sikerült elvenni a Nintendótól a kézikonzol egyeduralmát.

Forrás: Resetera

Charles Martinet világrekorder lett

supermario4ever  2018.12.15. 19:56

Ő az, aki a legtöbbször adta egy karakternek a hangját. Na vajon melyiknek?

Új Mario & Luigi: Bowser's Inside Story + Bowser Jr.'s Journey előzetes

supermario4ever  2018.12.14. 21:36

Melyben Bowsert alapos kivizsgálásnak veti alá egy japán orvos.

Újabb hivatalos Nintendo magazin szűnik meg

supermario4ever  2018.12.14. 20:32

Ahogy 2014-ben Angliában, később Ausztráliában, úgy most Spanyolországban szűnik meg a hivatalos Nintendo magazin. Talán nem csoda, hogy sorra szűnnek meg a különböző magazinok, hiszen manapság már mindenről az interneten értesülünk. Most a spanyol hivatalos Nintendo magazin kiadója az Axel Springer (mely nálunk is jelen van) jelentette be, hogy megszűnik a hivatalos Nintendo magazin. Spanyolországban is szép múltat élt meg a nyomtatott Nintendo média, hiszen 1992-ben jelent meg az első szám, és most a 315. számmal bejelentették, hogy ez az utolsó szám, ami megjelenik.

Hivatalos Nintendo Magazin weboldala | A hír forrása

Már él a Super Smash Bros. Ultimate 1.2.0-ás frissítése

supermario4ever  2018.12.14. 19:16

Azon túl, hogy törli az addig mentett visszajátszásokat, lássuk, hogy mit tud a frissítés

Az utolsó készletek kaphatók a két Nintendo Classic Mini konzolokból

supermario4ever  2018.12.13. 16:43

Ez derül ki a Hollywood Reporter interjújából.

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

     
Aktuális játék
Super Smash Bros. Ultimate
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Luigi's Mansion 3 - MEGJELENT

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Linkek
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Vélemény-nyilvánítás
Új Nintendo Switch
Szerinted várható újabb kiadású Nintendo Switch? Miben lesz több?

Igen, 4K-s támogatást kap.
Igen, nagyobb tárhellyel fog rendelkezni.
Igen, de valami másban lesz több.
Igen, de csak külsőben fog másképp kinézni.
Nem lesz új Nintendo Switch.
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe