Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 7. rész: Reign Storm

7. rész: Reign Storm

  2012.02.01. 15:03


Rendezők: Ted Peterson és Steve Hayes
Első megjelenés: 1990. szeptember 29.
Magyar megjelenések:

  • 1993 (VHS) - 5. rész
  • 2006 (DVD) - 3. rész (Magyar cím: Viharos uralkodás)

Helyszín: 1. világ, a Sztyeppék országa

Hercegnő az utóbbi időkben nincs valami jól, ezért a Mario fivérek kihívják az orvost. Kimerültség miatt 1 hetes pihenés javasol a Hercegnőnek. Nagyon szívesen rábízná Marióra és Luigira arra az időre a Gomba Királyság vezetését, de nagyon aggódik, nem szívesen megy nyaralni. Toad rohan ki a házukból Luigiék után, egy halom strandfelszereléssel a kezében, hogy irány Hawaii! Hercegnő az utolsó pillanatig vonakodik, de Mario megnyugtatja, hogy ő el tudja irányítja az országot. Úgy legyen. Hercegnőék elmennek, de eközben Bowser és Kooky Von. Koopa a háttérben figyelik az eseményeket. Mondani sem kell, hogy mennyire örülnek, hogy Hercegnő elment, hiszen addig ők pusztíthatnak és rabolhatnak. Kooky Von. Koopa kieszelt egy tervet: Készítenek egy robot Hercegnőt, ezzel akár uralmuk alá hajthatják a Királyságot, míg az igazi Hercegnő távol van. Tetszik Bowsernek.

Hercegnőék megérkeztek Hawaii-ra. Fürdőruhában, szörfdeszkával a kezükben várják, hogy a tengerbe csobbanjanak, de előtte még utoljára mondja Hercegnőnek, hogy Mario és Luigi érti a dolgát, nem kell aggódni a királyságért. Máris a tengerben lubickolnak. A hullámok túlzottan nagyok, nem bírnak el vele, így a partra vetődnek. Egy szörfös srác segíti fel Hercegnőt, aki Cutter-ként mutatkozik be. Azt hiszi Toad-ról, hogy ő a fia, de miután Hercegnő rázza a fejét, hogy ő nem is a fia, máris a habok közé vetik magukat. Toad elgondolkodik azon, hogy milyen lenne Hercegnő fiaként, de aztán megnyugszik, hogy legalább a srác biztosan majd segít neki elfeledtetni egy hétre, hogy uralkodó.

Eközben Mario és Luigi felavatják az újonnan épített gátat, beszédet mondanak a népnek. Örömmel közlik, hogy ezen túl semmilyen árvíz nem fogja elönteni a birodalmat. Bowser sem marad tétlen ezidő alatt. A víz alatt egy Bob-omb-ot helyez a gát fenekére, mely gyorsan felrobban, így a gát megsemmisül.

Néhány nappal később Mario és Luigi panaszlevelek tömkelegét kapják, nagyon nincsenek rendben a dolgok. Kirabolták az üzleteket, és az iskolában Boo-k ijesztgetik a gyerekeket. Luigi most már feladja, szerinte haza kell hívni a Hercegnőt, Mario sietve emlékezteti az öccsét, hogy mit mondott neki az orvos. De amikor meghallja a házuk előtt a dühös, elégedetlen népet, rájön, hogy tényleg haza kell hívni a Hercegnőt. Elkezdi írni a levelet, amikor Luigi a kezébe nyom egy másik papírt, hogy ő már megírta. Mario sajnálkozó arccal megy a cső felé, mely elszállítja a levelet Hawaii-ra. De a csőben egy Nipper Plant volt, mely megette a levelet. Kiugrik onnan, és közli Bowserrel, hogy az akció sikeres volt. Bowser elégedett. A varázspálcájával Kooky Von. Koopával kommunikál, kérdezi, hogy áll a Robot Hercegnő. Nagyszerűen, elkészült. Önelégülten mondja az apjának, hogy így már nem semmi nem állhat az útjukba.

A tengerparton eközben Cutter és Hercegnő önfeledten úszkálnak, szélvitorláznak, vízisíznek, és szörföznek. Hercegnő teljesen jól érzi magát, és még tovább akar maradni.

A Gomba Királyságban, a hátsó kerten Kooky aktiválja a Robot Hercegnőt, aki közli a Mario fivérekkel, hogy megérkezett. Nagyon örülnek neki, sőt a levél elküldésének arányában korainak is érzik a jelenlétét, de hol van Toad? Hát ő nagyon jól érzi magát, ezért maradt még egy hetet. A Mario fivérek mondják Hercegnőnek, hogy a gombák alig várják, hogy megint ő uralkodhasson. Egyezik Hercegnővel a kívánságuk. Eközben Bowser a háttérben gonoszan nevet, hogy a vízvezeték-szerelők bedőltek a Robot Hercegnőnek, és már csak napok kérdése, hogy mikor veheti át az uralmat.

Persze Bowser tisztában van azzal, hogy még nem lazíthat, hiszen benne van a pakliban, hogy Hercegnő idő előtt hazatérhet. Így a fiának a nyakába ölt egy egy koszorút, hogy egyszerű turistának tűnjön, és már ugrik is be a csőbe, hogy megfigyelje Hercegnőt.

A Robot Hercegnő munkához látott. Talán túl jó munkát végez? Új országút építését rendelte el, mely futóhomokból készült, emellett a Tűzvirágok helyett, mindenki az újonnan ültetett mérges virágokat locsolja. Mario és Luigi attól félnek, hogy talán túl kevés volt a nyaralás, és lehet, hogy mégis csak maradni kellett volna neki.

Hawaii-ban, Cutter megjegyzi, hogy Hercegnő lényegesen jobban fest most, és arra bátorítja, hogy maradjon még egy hetet. Benne van, és közli Toad-dal, hogy maradna még egy hetet. De ő mással van elfoglalva, ugyanis észrevette, hogy Kooky Von. Koopa itt van. Hercegnő azonnal pánikba esik. Egy percig nem maradhatnak tovább. Elmagyarázza Cutter-nek, hogy ki ő valójában. Először azt hiszi, hogy csak viccelnek, de amikor látja Hercegnő gondterhelt arcát,rájön, hogy komolyan beszél. Toad megkéri Cutter-t, hogy senkinek ne beszéljen arról, hogy látta őket. És villámgyorsan hazamennek.

Talán késő? A Robot Hercegnővel máris megtartják a ceremóniát, átadja Bowsernek a Gomba Királyság uralkodói jogát. Csak Bowser gyerekei éljeneznek. Mario és Luigi a háttérben maradtak. Mario megjegyzi az öccsének, hogy furcsa, hogy a tengerparton volt, mégsem barnult le a bőre. Talán nem véletlen. Hercegnőék gyorsan megérkeztek, de a kastélyba érkezésüket mindenképp nagyszabásúra akarják csinálni, így Toad beindítja az egyik csövet, melyből víz jön. A vízsugár olyan hatalmas erővel bír, hogy kiválóan alkalmas arra, hogy szörfözzenek rajta. A víz áttöri a palota falát, így bejutnak, és máris cselekednek. A víz eléri a Robot Hercegnőt, ami azonnal megsemmisül. Hercegnő visszaveszi a koronát, Kooky Von. Koopa is megérkezik, aki közli az apjával, hogy Hercegnőék visszatérnek. Kicsit elkésett vele. És mivel tudja, hogy minden veszve van, gyorsan rohannak haza. A Mario fivérek boldogan köszöntik a visszatért valódi Hercegnőt.

Az epizódban fellelhető hibák

  • Kooky Von. Koopa látható a koronázási ceremónián, holott elvileg akkor még Hawaii-ban van.
  • Cheatsy Koopa hangja is hallható, amikor a Koopa kölyök éljeneznek, pedig ő az egyedüli, aki hiányzik
  • Annak ellenére, hogy Robot Hercegnő átadja neki a koronáját, a fején a sajátja is rajta van. De amikor nem kapja meg a koronát, akkor a sajátja sincs a fején (ahogy az utolsó képen látható).
  • Amikor Bowser és Kooky Von. Koopa kihallgatja Mariót és Luigit a cső mellett, Mariónak hiányzik a lábfeje.
  • Amikor Kooky Von. Koopa megérkezik, akkor Kootie Pie arca teljesen barna (ahogy az utolsó képen látható)
  • Amikor Bowser leteszi a bombát a gát mellé, akkor hirtelen a gátra kerül, holott elvileg nem mozdult onnan.
  • Az epizód végén, amikor Bowser és gyerekei kiugranak az ablakon, és menekülnek, Big Mouth arca teljesen barna.

Érdekesség

  • Az epizódban felhangzó dal, a "Girls Just Want to Have Fun" eredetileg Cyndi Lauper dala 1983-ból.
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!