Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 7. rész: Reign Storm

7. rész: Reign Storm

  2012.02.01. 15:03


Rendezők: Ted Peterson és Steve Hayes
Első megjelenés: 1990. szeptember 29.
Magyar megjelenések:

  • 1993 (VHS) - 5. rész
  • 2006 (DVD) - 3. rész (Magyar cím: Viharos uralkodás)

Helyszín: 1. világ, a Sztyeppék országa

Hercegnő az utóbbi időkben nincs valami jól, ezért a Mario fivérek kihívják az orvost. Kimerültség miatt 1 hetes pihenés javasol a Hercegnőnek. Nagyon szívesen rábízná Marióra és Luigira arra az időre a Gomba Királyság vezetését, de nagyon aggódik, nem szívesen megy nyaralni. Toad rohan ki a házukból Luigiék után, egy halom strandfelszereléssel a kezében, hogy irány Hawaii! Hercegnő az utolsó pillanatig vonakodik, de Mario megnyugtatja, hogy ő el tudja irányítja az országot. Úgy legyen. Hercegnőék elmennek, de eközben Bowser és Kooky Von. Koopa a háttérben figyelik az eseményeket. Mondani sem kell, hogy mennyire örülnek, hogy Hercegnő elment, hiszen addig ők pusztíthatnak és rabolhatnak. Kooky Von. Koopa kieszelt egy tervet: Készítenek egy robot Hercegnőt, ezzel akár uralmuk alá hajthatják a Királyságot, míg az igazi Hercegnő távol van. Tetszik Bowsernek.

Hercegnőék megérkeztek Hawaii-ra. Fürdőruhában, szörfdeszkával a kezükben várják, hogy a tengerbe csobbanjanak, de előtte még utoljára mondja Hercegnőnek, hogy Mario és Luigi érti a dolgát, nem kell aggódni a királyságért. Máris a tengerben lubickolnak. A hullámok túlzottan nagyok, nem bírnak el vele, így a partra vetődnek. Egy szörfös srác segíti fel Hercegnőt, aki Cutter-ként mutatkozik be. Azt hiszi Toad-ról, hogy ő a fia, de miután Hercegnő rázza a fejét, hogy ő nem is a fia, máris a habok közé vetik magukat. Toad elgondolkodik azon, hogy milyen lenne Hercegnő fiaként, de aztán megnyugszik, hogy legalább a srác biztosan majd segít neki elfeledtetni egy hétre, hogy uralkodó.

Eközben Mario és Luigi felavatják az újonnan épített gátat, beszédet mondanak a népnek. Örömmel közlik, hogy ezen túl semmilyen árvíz nem fogja elönteni a birodalmat. Bowser sem marad tétlen ezidő alatt. A víz alatt egy Bob-omb-ot helyez a gát fenekére, mely gyorsan felrobban, így a gát megsemmisül.

Néhány nappal később Mario és Luigi panaszlevelek tömkelegét kapják, nagyon nincsenek rendben a dolgok. Kirabolták az üzleteket, és az iskolában Boo-k ijesztgetik a gyerekeket. Luigi most már feladja, szerinte haza kell hívni a Hercegnőt, Mario sietve emlékezteti az öccsét, hogy mit mondott neki az orvos. De amikor meghallja a házuk előtt a dühös, elégedetlen népet, rájön, hogy tényleg haza kell hívni a Hercegnőt. Elkezdi írni a levelet, amikor Luigi a kezébe nyom egy másik papírt, hogy ő már megírta. Mario sajnálkozó arccal megy a cső felé, mely elszállítja a levelet Hawaii-ra. De a csőben egy Nipper Plant volt, mely megette a levelet. Kiugrik onnan, és közli Bowserrel, hogy az akció sikeres volt. Bowser elégedett. A varázspálcájával Kooky Von. Koopával kommunikál, kérdezi, hogy áll a Robot Hercegnő. Nagyszerűen, elkészült. Önelégülten mondja az apjának, hogy így már nem semmi nem állhat az útjukba.

A tengerparton eközben Cutter és Hercegnő önfeledten úszkálnak, szélvitorláznak, vízisíznek, és szörföznek. Hercegnő teljesen jól érzi magát, és még tovább akar maradni.

A Gomba Királyságban, a hátsó kerten Kooky aktiválja a Robot Hercegnőt, aki közli a Mario fivérekkel, hogy megérkezett. Nagyon örülnek neki, sőt a levél elküldésének arányában korainak is érzik a jelenlétét, de hol van Toad? Hát ő nagyon jól érzi magát, ezért maradt még egy hetet. A Mario fivérek mondják Hercegnőnek, hogy a gombák alig várják, hogy megint ő uralkodhasson. Egyezik Hercegnővel a kívánságuk. Eközben Bowser a háttérben gonoszan nevet, hogy a vízvezeték-szerelők bedőltek a Robot Hercegnőnek, és már csak napok kérdése, hogy mikor veheti át az uralmat.

Persze Bowser tisztában van azzal, hogy még nem lazíthat, hiszen benne van a pakliban, hogy Hercegnő idő előtt hazatérhet. Így a fiának a nyakába ölt egy egy koszorút, hogy egyszerű turistának tűnjön, és már ugrik is be a csőbe, hogy megfigyelje Hercegnőt.

A Robot Hercegnő munkához látott. Talán túl jó munkát végez? Új országút építését rendelte el, mely futóhomokból készült, emellett a Tűzvirágok helyett, mindenki az újonnan ültetett mérges virágokat locsolja. Mario és Luigi attól félnek, hogy talán túl kevés volt a nyaralás, és lehet, hogy mégis csak maradni kellett volna neki.

Hawaii-ban, Cutter megjegyzi, hogy Hercegnő lényegesen jobban fest most, és arra bátorítja, hogy maradjon még egy hetet. Benne van, és közli Toad-dal, hogy maradna még egy hetet. De ő mással van elfoglalva, ugyanis észrevette, hogy Kooky Von. Koopa itt van. Hercegnő azonnal pánikba esik. Egy percig nem maradhatnak tovább. Elmagyarázza Cutter-nek, hogy ki ő valójában. Először azt hiszi, hogy csak viccelnek, de amikor látja Hercegnő gondterhelt arcát,rájön, hogy komolyan beszél. Toad megkéri Cutter-t, hogy senkinek ne beszéljen arról, hogy látta őket. És villámgyorsan hazamennek.

Talán késő? A Robot Hercegnővel máris megtartják a ceremóniát, átadja Bowsernek a Gomba Királyság uralkodói jogát. Csak Bowser gyerekei éljeneznek. Mario és Luigi a háttérben maradtak. Mario megjegyzi az öccsének, hogy furcsa, hogy a tengerparton volt, mégsem barnult le a bőre. Talán nem véletlen. Hercegnőék gyorsan megérkeztek, de a kastélyba érkezésüket mindenképp nagyszabásúra akarják csinálni, így Toad beindítja az egyik csövet, melyből víz jön. A vízsugár olyan hatalmas erővel bír, hogy kiválóan alkalmas arra, hogy szörfözzenek rajta. A víz áttöri a palota falát, így bejutnak, és máris cselekednek. A víz eléri a Robot Hercegnőt, ami azonnal megsemmisül. Hercegnő visszaveszi a koronát, Kooky Von. Koopa is megérkezik, aki közli az apjával, hogy Hercegnőék visszatérnek. Kicsit elkésett vele. És mivel tudja, hogy minden veszve van, gyorsan rohannak haza. A Mario fivérek boldogan köszöntik a visszatért valódi Hercegnőt.

Az epizódban fellelhető hibák

  • Kooky Von. Koopa látható a koronázási ceremónián, holott elvileg akkor még Hawaii-ban van.
  • Cheatsy Koopa hangja is hallható, amikor a Koopa kölyök éljeneznek, pedig ő az egyedüli, aki hiányzik
  • Annak ellenére, hogy Robot Hercegnő átadja neki a koronáját, a fején a sajátja is rajta van. De amikor nem kapja meg a koronát, akkor a sajátja sincs a fején (ahogy az utolsó képen látható).
  • Amikor Bowser és Kooky Von. Koopa kihallgatja Mariót és Luigit a cső mellett, Mariónak hiányzik a lábfeje.
  • Amikor Kooky Von. Koopa megérkezik, akkor Kootie Pie arca teljesen barna (ahogy az utolsó képen látható)
  • Amikor Bowser leteszi a bombát a gát mellé, akkor hirtelen a gátra kerül, holott elvileg nem mozdult onnan.
  • Az epizód végén, amikor Bowser és gyerekei kiugranak az ablakon, és menekülnek, Big Mouth arca teljesen barna.

Érdekesség

  • Az epizódban felhangzó dal, a "Girls Just Want to Have Fun" eredetileg Cyndi Lauper dala 1983-ból.
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |