Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Film, rajzfilmek
Film, rajzfilmek : The Adventures of Super Mario Bros. 3 részek

The Adventures of Super Mario Bros. 3 részek

supermario4ever  2006.03.26. 14:20

Az amerikai POP csatorna hétről hétre millió amerikai kicsit és nagyot szögezett a képernyők elé a Super Mario Bros. 3 rajzfilmmel. Minden héten csütörtökön, a késő délutáni órákban. A népszerűség örömére tekintsük át mind a 26 rész tartalmát:

1. rész: Reptiles In The Rose Garden
Helyszín: 1. világ a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. szeptember 6.
Kootie Pie-nak ma van a 16. születésnapja. Ennek alkalmából Bowser, a 6 gyerekével kirabolták az egész Gombabirodalmat, hogy boldoggá tegyék. De Kootie Pie-nak még ez sem elég, és hihetetlen dühös.Bowser megkérdezi, hogy mégis mit akar, a válasz: Amerika. Csak egy szavába kerül, és Amerikába mennek, a fellegekbe repítik a Fehér Házat, és kezdetét veszi Kootie Pie durván 1 napig tartó egyeduralmát. A Mario Fivéreket (Mario, Luigi, Toad, Princess) a sárkány vár börtönébe zárják, de Hercegnő leleményességének köszönhetően hamar kiszabadulnak. Bowser eközben a Gomba tenger fenekére süllyeszti a Fehér Házat. A Mario Fivérek útnak indulnak, hogy megmentsék Amerikát, visszaszállítjék a Fehér Házat a helyére, és minden visszaáll a helyére.

2. rész: Sneeky, Lying, Cheating Ninja Koopas
Helyszín: 4. világ, az óriások országa
Bemutató: 1990. szeptember 13.
Bowsernek most Óriásországra fáj a foga. Mivel minden, és mindeki óriási abban az országban, Bowser 4 gyerekét: Cheatsyt, Kookie von Koopát, Bullyt és Big Mouthot óriás ninja sárkánnyá változtatja, és elhozzák neki Óriásország hercegét. Szerencsére a Herceg időben értesíti a Mario Fivéreket, akik még időben érkeznek, de az óriás ninja sárkányok már megjelentek. És nemcsak a herceget fogják el, hanem Luigit, Toadot és Princesst is. Mariót, és a herceg papagáját nem sikerült, ők elrepülnek. Bowser büszke a gyerekeire, és a herceget törpeuszkárrá változtatja. Mario és a papagáj is megjelennek, és van ötlete, hogyan mentse meg óriásországot. Összekeveri a varázspálcák színeit, és feldühíti Bowsert, aki Mariót is törpeuszkárrá akarja változtatni. De mivel Mario összekeverte a varázspálcákat, így félresikerül. Olyannyira, hogy óriássá változtatja Mariót. Kiszabadítja Luigiékat, és sikeresen szembeszáll Bowser óriássá nőtt gyerekei ellen, akiket aztán Hercegnő visszaváltoztat az eredeti mérdetükre, majd elmenekülnek. Óriásország hercegét visszaváltoztatják, és az ország meg van mentve.

3. rész: Mind Your Mummy Mommy Mario!
Helyszín: 2. világ, a puszták országa
Bemutató: 1990. szeptember 20.
Bowser 2 legkisebb fia, Hip és Hop betörnek a piramisba, ahol a múmia-királynő 1000 éve alszik. Elrabolják a fiát, aki már szintén múmia. A királynő felébred, és irdatlan mérges lesz. Hip és Hop villámgyorsan eltűnnek. A rejtekhelyükön észreveszik a múmia nagyon hasonlít Marióra. Marióékat értesítik, hogy a múmia-királynő feldúlja az egész puszták országát. Azonnal utánajárnak. Meglátják Hipet és Hopot a rejtekhelyükön. Luigi, Toad, Princess utánuk ered, míg Mario eltereli a múmia-királynő figyelmét. Hip és Hop elérik a halálhajót. A múmia-királynő, amikor meglátja Mariót, szentül azt hiszi, hogy a fia az, csak felébredt. Mario hiába menekül, utoléri, és elviszi a piramisba, ahol él. Luigiék megpróbálják kideríteni, hogy hol van a múmia piramisa. Toad meglát egy manust, aki térképeket árul, vesznek tőle egyet. És rátalálnak. A piramisban Mario próbálja meggyőzni a királynőt, hogy nem ő a fia, de hiába. A királynő bebugyolálja Mariót, aki még így is menekülni próbál, de mindhiába. Befekteteti a sírhelyére, hogy aludjon 1000 évet. Eközben Luigiék Bowser kastélyához mennek, visszaszerezni a múmia igazi fiát. A forgószél keresztezi útjukat, de odaérnek. És megtalálják. Luigiék ügyes trükkel elhozzák Bowsertől. Mario megpróbál kitörni, amíg az „anyja” alszik egyet. Elszökik, de észreveszi, és utánaered. Mario végre találkozik a testvérével. A királynő kimegy, és Hercegnő megmagyaráz neki mindent.

4. rész: The Beauty of Kootie
Helyszín: 2. világ, a puszták országa
Bemutató: 1990. szeptember 27.
Olajtámadás a puszták országának szultánja ellen. A Mario fivérek eltömítik a nyílásokat, de a végső megoldáshoz tudni kell, hogy honnan jön az olaj. Kiderül, hogy Kootie Pie a hunyó. Összebarmolta az olajvezetéket, és most nem tudja megigazítani a csavart. Bowser most a puszták országának az összes létező olajkútját szárazra akarja szivattyúzni, de jönnek a Mario fivérek, és meg kell állítani őket. Cheatsynek eszébe jut egy ötlet: Szépséges hölggyé változtatja Kootie Pie-t. Ez bejött. Mario és Luigi teljesen belehabarodtak a lányba. A lány felajánl egy „takaros” kis szállóhelyet (börtönt) a barátainak. De a móka gyorsan véget ér. Kootie Pie-t visszaváltoztatják, és félreállítják Mariót és Luigit. De ők sem tétlenkednek tovább. Jön a visszavágó. Mario Casanova Koopává változtatja Luigit, hogy csavarja el Kootie Pie fejét. Nos, sikert arat. Kiszabadítja Hercegnőéket, akik felmennek az emeletre Mariónak segíteni. De a buli itt sem tart sokáig, mert Kootie Pie egy óvatlan pillanatba visszaváltoztatja Luigit, aki ezután menekül, ahogy a lába bírja. Marióéknak sikerül félreállítani Cheatsyt, és Kootie Pie-t. Bowser végső lépésként a szultán palotájának a lerombolását kísérli meg a halálhajóval, de Mario olajjal tönkreteszi a Halál hajót, és elmenekülnek, így a puszták országának olajállomány meg van mentve.

5. rész: Princess Toadstool For President
Helyszín: 1. világ, a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. október 4.
Bowser repülő mérgesgombákkal akarja elpusztítani a Gomba királyságot. Nem más okból, minthogy, közelednek a választások, és úgy akarja megnyerni, hogy minden pusztítást ráfog Hercegnőre. Mario és Luigi gyorsan elpusztítják a mérgesgombákat, majd Hercegnő odaáll elé, és követeli, hogy tisztességesebb módon harcoljon. Egyezséget ajánl neki, ha megnyeri a választásokat, akkor minden további nélkül átadja a királyságot. Bowser hazamegy, és Hercegnő ajánlatán tűnődik. Szerinte becsapta őt. Cheatsy azt javasolja, hogy legyen sokkal kedvesebb a gombákhoz. Bowser kikéri magának. Kookie von Koopa jön a megoldással. Megfújja Bowsert egy furcsa füsttel, és Bowser ennek hatására mindenkihez kedves lesz. A Gomba királyságban Pénzt, ajándékot osztogat, és kedvesen beszél hozzájuk. Persze, hercegnő sem adja fel. Bowser egy kisbabát cirógat, aki a kis játékával véletlenül megüti Bowsert, aki visszaváltozik. Ezek után megpróbál, kedvesnek mutatkozni, de úgy tűnik, hogy ez kevés. Hercegnő nyerte meg a választásokat

6. rész: Never Koop a Koopa
Helyszín: 8. világ, a sötétség országa
Bemutató: 1990. október 11.
Marióék nyugisan ebédelnek, amikor Bowser megjelenik, fehér zászlóval a kezében. Elmondja nekik, hogy bánja az egészet, és örökre elhagyja a Gomba királyságot, majd átnyújtja a kastélyának a kulcsát, végül otthagyja őket. Hercegnő elhatározza, hogy szeretetotthonná alakítja át az idős gombáknak. Elmegy, megnézni a kastély, és Mario is vele tart. A kastélyban ütköznek akadályokba: Dry Bones, Twomp, Lövedékköpő piranha virágok. Az egyik elágazásnál eltévednek, ahol szakadékba esnek, és börtönben kötnek ki. Bowser megint átverte őket. Bowser börtönön keresztül akarja rávenni Hercegnőt, hogy írja alá a lemondó nyilatkozatot, mellyel a hatalmát átruházza Bowserre. Naná, hogy nem!  Bowser Bob-ombokkal akarja jobb belátásra bírni Hercegnőt. Eközben Luigi és Toad a kastély háta mögött figyelik az eseményeket. Aggódnak, mert túl régóta vannak fent, így hátulról közelítik meg a kastélyt. A Kalapács-testvérek észreveszik őket, és bedobják a börtönbe, ahol Hercegnő, és Mario raboskodnak. Hercegnőt pedig kihozzák, hogy Bowser beszéljen vele, hogy 3 barátjának az élete múlik a döntésén. Hercegnő ügyes csellel beeteti Bowsert, hogy aláírja. Előkészíti a terepet, addig Cheatsyre bízza őket. De abba nem gondolt bele Bowser, hogy Cheatsy is magának akarja a Gomba Királyságot. Követeli Hercegnőtől, hogy az ő nevére írja alá. Hercegnő úgy tesz. Cheatsy otthagyja őket. Hercegnő kiszabadítja Marióékat, és megszöknek a kastélyból. Eközben Cheatsy mutatja Bowsernek a munkájának gyümölcsét, de hiba csúszott a gépezetbe. Hercegnő hamisan írta alá a lemondónyilatkozatot, így érvénytelen.

7. rész: Reign Storm
Helyszín: 1. világ, a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. október 18.
Az orvos Hercegnőnél jár, aki pihenést rendel el neki, mert túl sokat dolgozik. Toad ráveszi Hercegnőt, hogy menjenek nyaralni a valódi világban, a Hawaii szigetekre. Benne van. Bowser ennek szemtanúja, és persze, nagyon örül. Elhatározza, hogy Hercegnő nyaralása alatt elpusztítják az egész királyságot. Kookie von Koopának terve van. Robot Hercegnőt készít, aki átadja az uralkodói jogát az apjának, Bowsernek. Hercegnő, eközben békésen nyaral, megismerkedik egy sráccal, akivel nagyon jól érzi magát. Toad, meg sütkérezik a napon. Eközben Mario és Luigi, mint ideiglenes uralkodók, felavatják az új gátat. Bowser meg a víz alatt settenkedik, és Bob-ombbal felrobbantja a gátat. És Kookie von Koopa elkészül a robot-hercegnővel, aki azonnal meg is kezdi áldásos tevékenységét. Mindenekelőtt kidobja a Mario fivéreket, kivágatja a Gomba-erdőt, és a mérges virágokat locsoltatja. Kookie elmegy megfigyelni Toadékat, de Toad észreveszi, és azonnal hazamennek. Ezalatt a Gomba királyság kastélyában a robot Hercegnő épp készül megkoronázni Bowsert, de Toad és a valódi hercegnő idejében hazaér, és leállítják a ceremóniát. Bowsernek, meg nincs mit tenni, haza kell mennie

8. rész: Toddler Terrors of Time Travel
Helyszín: 1. világ, a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. október 25.
Bowser visszaemlékszik, hogy egyszer, régen majdnem sikerült elfoglalni a Gomba birodalmat. Kookie von Koopa kifejlesztett egy gépezetet, mellyel visszamehetnek a múltba, és megváltoztathatják a történelmet. Toad végig ott hallgatózott, és nem hagyja annyiban. Mario és Luigi társaságában titkon Bowserékkel. Kookie-nak működik a szerkezet, túlságosan is. Túlzottan visszamentek az időben, és mindnyájan kisbabává változtak, és összetört a halálhajó. Marióék elmennek ahhoz a házhoz, ahol lefolyatták magukat, és így tértek vissza a Gomba Birodalomba. Bowserék egy ideig üldözik őket, de kiagyalnak egy tervet, és visszatérnek az öszzetört halálhajóba, és visszaváltoztatják magukat a normális méretükre. Eközben Marióék bekopognak az asszony házához, és bébiként beoltják a csajt, hogy vízvezeték-szerelők. Persze azért ő sem vette be. Bowserék megjönnek, és vízvezeték-szerelőként eldugaszolják a lefolyót. Jelmezes vízvezeték szerelőnek adják ki magukat. Okos. Eközben Marióék sem restek. Bébiként tesznek meg minden tőlük telhetőt. Megnyitják a csapot, hogy az összes Bowser által a vízvezetékbe gyömöszölt tárgy, kijöjjön. Bowserék gyorsan utánajárnak, és elkapják Mariót és Luigit. Toadot nem veszik észre. Bowserék jól végezték dolgukat. Halálhajóra szállnak, és hazamennek. Toad éppen csak, hogy eléri. Ellopja az időgépet észrevétlen, és visszaváltoztatja Mariót és Luigit. Gyorsan intézkednek, kidugaszolják a lefolyót, és gyorsan visszamennek a Gomba Királyságba. Még időben, hisz megállítják Bowseréket.

9. rész: Dadzilla
Helyszín: 1. világ, a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. november 1.
Kootie Pie Hollywoodról álmodik. Ki nem? :-) Big Mouth a segítségére lesz. Halálhajóval a Gombabirodalmon keresztül eljutnak a valódi világba, Hollywoodba. Mario fivérek észreveszik őket és gyorsan utánuk erednek. Kootiék épp egy filmforgatás közepébe csöppenek bele. Az óriási sárkány teljesen megindítja őket. Varázspálcával megbűvölik, hogy minden kívánságukat teljesítsék. Autó, hírnév, miegymás. Mario gyorsan feltalálja magát. Életre kelt egy sárkány-lányt, aki majd elcsavarja a sárkány fejét. A hatás nem marad el. Így Kootie Pie és Big Mouth öröme nem tart sokáig. A sárkány meg visszakerül a helyére.

10. rész: Tag Team Trouble
Helyszín: 1. világ, a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. november 8.
Toad egy zsákot hurcol magával, 1 millió dollárt tartalmaz. Egy szegény családot kíván megsegíteni. Annyira elfárad, hogy a ház elé érve elalszik. Még annyi ereje marad, hogy csenget. Kijönnek, a zsákot elveszik, de Toadot otthagyják. Amikor Toad felébred, kétségbeesetten keresi a zsák pénzt. Meglátja Bowsert és Cheatsyt, és őket gyanúsítja meg, hogy ellopták. Utánukered, de talál egy papírt, melyen a hirdetés van, miszerint ökölvívó bajnokság lesz. A győztes nyereménye: 1 000 000 dollár. Toad benevez. Meg Bowserék is. Toad két izmos gombát kér, hogy készítse fel őket, akik segítenének, ha Cheatsy nem ártott volna bele. Megbűvöli őket, és elalszanak. Toad hiába ébreszti őket, nem tudja. Kétségbeesésében elsírja magát. Mario és Luigi elvállalják a meccset helyette. Sokat gyakorolnak, jire eljön nagy nap. Bowserék a Kalapács Testvéreket küldik ki, míg Marióék maguk mennek. A Kalapács Testvérek persze csalással nyernek, mire jön Hercegnő egy csillaggal, amivel legyőzhetetlenné válik Mario és Luigi. Elintézik Bowsert, és végül Marióékké lett az 1 000 000 dollár. Toad gyorsan elveszi, és elviszi a gombaházba, és odaadja nekik. Amikor mondják, hogy nagyon szépen köszönjük a másik egy millió dollárt, ekkor esett le neki, hogy minden hiába volt.

11. rész: Oh, Brother!
Helyszín: 7. világ, a csövek országa
Bemutató: 1990. november 15.
Mario élvezettel hallgatja a kedvenc zenéjét, amikor Luigi olvasni akar, és nem tud. Annyira mérges lesz, hogy bedobja a tűzbe a lemezt. Alaposan összevesznek, míg odáig fajul, hogy Luigi otthagyja őket,és világgá megy. Nagyon esik az eső. Mario utánamegy, mert még van neki mondanivalója. Az erdő közepén hangos vitázásba kezdenek. A vitát Bowser szakítja meg, aki egy horgászbottal megragadja Mariót, és magához húzza. Vele van Kookie von Koopa. Kifejlesztett egy olyan gépet, melyet a fejre illesztve azt csinálja, amit mondanak neki. Használják Marión. Kiválóan működik. Luigi úgy dönt, hogy megmenti a bátyát. Béka-mezben átúszik a vízben, azon az úton, ami Bowserékhez vezet. Ott találja Mariót, aki már teljesen meg van bűvölve. Ügyesen leveszi róla a gépezetet, és rárakja Kookie von Koopa fejére. Megparancsolják neki, hogy húzzon be egyet Bowsernek, és utánamegy. És nagy kergetőzésbe kezdenek. Marióék otthagyják. Kibékülnek. Nem akarnak rosszban lenni egymással, ezért otthon a másiknak ajánlják fel, hogy csinálja csak, amit szeret. Most ezen vesznek össze.

12. rész: Misadventure in Mighty Plumber
Helyszín: 7. világ, a csövek országa
Bemutató: 1990. november 22.
Mario és Luigi TV-t néznek. Valami ál-horrort. Az van, hogy egy nő kétségbeesetten sikít, mert az egész házat elöntötte a víz, és jön a hős vízvezeték-szerelő, aki megmenti a nőt a bajból. Mario örömmel nézi, míg Luigi fél, és becsukja a szemét. Szakmai ártalom :-) Bowser kastélyában hatalmas nagy fejetlenség van, mert Cheatsy rájött, hogy a varázspálcával minden, ami a TV-ben áthozható hozzájuk, és örömmel használja. Bowser nagyon mérges lesz rá. De amikor meglátja a hős vízvezetés-szerelőt, és hogy egy rakat pénz van egy eldugott széfben, a csövek országában nagyon megörül neki, és magához varázsolja a vízvezeték-szerelőt, és ő diktál neki. Megmondja neki, hogy ha segít neki kirabolni a csövek országát, a zsákmány fele az ővé lesz. Hát, persze, hogy segít. Marióéknál elromlik a TV. Majd kapnak egy üzenetet Bowsertől, hogy kirabolják a Csövek országát, és hogy nem tudják megállítani. Azonnal útnak indulnak. Marióék nagyon megörülnek, amikor találkoznak a hős vízvezeték-szerelővel, aki nem fogadja a kézfogásukat. Elmegy Bowserrel. A csatornán keresztül vezet az útjuk Marióék is utánuk mennek, hogy megállítsák Bowsert. Nem lesz könnyű. Bowser végülis eljut a rejtett széfbe. Felmarkolja az összes pénzt. Ámbátor hirtelen csőtörés lesz, és minden eláraszt a víz. Bowser otthagyja a vízvezeték-szerelőt, hogy oldja meg a problémáját maga. Mario és Luigi segítenek a bajba jutott férfin, és gyorsan visszaveszik a pénzt Bowsertől, és visszaviszik a helyére.

13. rész: Misadventure in Babysitting
Helyszín: 1. világ, a sztyeppék országa
Bemutató: 1990. november 29.
Mario és Luigi babysitterkedést vállaltak egy Brooklyni családnak, amíg ők elmennek. A kissrác nagyon eleven. Nem szimpatizál Marióval és Luigival. Bújócskát játszanak Mario és Luigi elszámolnak 100-ig, addig a gyerek elbújik. A konyhaszekrényben talál egy csőnyílást, és oda bebújik. És a Gomba Birodalomban találja magát. Mario és Luigi gyorsan megtalálják az elrejtett csövet, és bemennek. A kissrác találkozik Bullyval, Cheatsyvel és Kookie von Koopával. Gyorsan megbarátkozik velük annak hallatán, hogy Marióék ellen vannak. Mario és Luigi keresik a gyereket. A kissrác megjátssza, hogy Koopáék elrabolják, és becsalják egy barlangba, ahol igyekeznek elzárni őket. Úgy tűnik, sikerük van. Amikor végeznek, a 3 koopa kölyök megragadja a gyereket, és bedobják egy csőbe, ami a barlangba vezet. A gyerek nagyon kétségbeesik. Keresi Mariót és Luigit. Megtalálják egymást, és kimentik a gyereket. A 3 Koopa gyerek nem tudják, hogy ők is barlangban vannak. Mario gyorsan elzárja a nyílást, hogy ne tudjanak kimenekülni. Visszamennek a Brooklyni házba. Megjöttek a szülők. Gyorsan kitalálják, hogy megfürdetik a gyereket. Mario megjátssza a nagy mérgest, mint aki nem tud elbánni a gyerekkel, és bedobja a kádba. Az anya látja, hogy mekkora sikerük van a gyereknél, ezért hosszú időre „leszerződtették” Marióékat. Már csak ez hiányzott nekik.

14. rész: A Toadally Magical Adventure
Helyszín: 5. világ, az ég országa
Bemutató: 1990. december 6.
Az ég országának királyának olyan varázspálcája van, ami minden tárgyat életre kelt. Egyik gomba-cselédje véletlen leesik, és a Gomba Birodalomban köt ki. Sajnos Bowserék is hallottak a pálcáról, és meg akarják szerezni. Cheatsyvel, Bullyval, Big Mouthhal és Kootie Pie-jal útra kelnek. Marióéknál csőtörés van. Mario gyorsan megoldja a problémát. Az ég országának királya vízben jelenik meg, és megmondja a problémáját. Csak Toad is olyan, hogy kíváncsi. Mivel kicsi, ezért ugrik egy nagyot, hogy mindent láson. Eközben észrevétlen elfordítja a csavarkulcsot, és lefolyik a víz, így az üzenet elveszett. Annyit azért értettek, hogy hová kell menni. Gyorsan odamennek, és elveszik a gombától a varázspálcát, akit már rég üldöznek Bowserék. Mario tűzgolyóval félreállítja Bowsert és a 4 gyerekét, és hazaszaladnak, hogy szemügyre vegyék a varázspálcát. Toad nagyon élvezi, hogy minden tárgy életre kel, mindenáron ki akarja próbálni, ám Marióék ezt nem engedik meg. Amikor Toad egyedül marad otthon nagy a kísértés. Mi baj is lehetne alapon működésbe hozza a pálcát, és életre kelti a tárgyakat. Toad kimegy a házból és egy rakat csövet robottá változtat. A baj ott van, hogy a csövek önálló gondolkodásba kezdenek, és elveszik Toadtól a varázspálcát, és életre keltik a téglákat, amik Toad után erednek. Mario és Luigi megmentik Toadot, de felelősségre vonják. A robotok megtalálják Bowseréket, akik még mindig nem adták fel. Gyorsan megszerzik a varázspálcát. Azonnal elkezdik a garázdálkodásukat. A kerítést, ami Mario házát fedi, óriásra növesztik. A robotokat is megbűvölik, és ellátják Mario Luigi és Toad baját. De a Koopa gyerekek addig kapkodnak a pálcával, amíg a Mario fivérek meg nem kaparintják a varázspálcát.

Folyt. köv.

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG