Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Party 6
Mario Party 6 : 2 a 2 elleni mini-játékok ismertetése

2 a 2 elleni mini-játékok ismertetése

  2013.08.10. 18:15


(Ezek akkor jönnek elő, ha két játékos különböző színű mezőre lépett)

Garden Grab
Két játékos próbál meg közösen kihúzni a kertből egy igencsak nagyra nőtt répát a kertből. A játékos felett megjelenő gombot kell megnyomni.

7/10

Pixel Perfect
Egy hatalmas gomba, virág, csillag (gép választja ki) képnek egy részét láthatjuk kinagyítva, alattunk 4×4-es kocka, feladatunk, taposással a megfelelő színre (fekete s fehér közül) állítani.
A-gomb: Ugrás
A+A-gomb: Taposás

7/10

Slot Trot
Középen Lakitu két táblával, random kiforgat két tárgyat, feladatunk, hogy a keréken, amin állunk, a megfelelő szimbólumokat rakjuk ki.
A-gomb: Kerék forgatása előre
B-gomb: Kerék forgatása hátra

8/10

Gondola Glide
Egy drótra kifüggesztett gondolán állunk, A vagy B-gomb nyomkodásával (átmegyünk egy-egy csillagon, az jelzi, hogy melyiket kell) kell a gondolát hajtani.

8/10

Light Breeze
Szerintem a legnehezebb mini-játék. Egy város teljes sötétségben, megállt a szélerőmű. A kezünk ügyében levő nagy legyezővel kell beindítani azt. Azért nehéz, a gépi játékosok számomra érthetetlen okból kifolyólag nagyon gyorsan tudják hajtani a szélerőművet.
L+R-gomb (egymás után nyomkodása): Legyező használata

7/10

Body Builder
Az egyik legmókásabb mini-játék. Egy robotot kell részeiből összehozni, úgy, hogy állunk a gép mellett, ott forognak a részeket árbázoló szimbólumok (láb, derék, törzs, fej), és a megfelelő sorrendben kell a robotot összehozni kezdve a lábbal.
A-gomb: Ugrás

10/10

Mole-it!
A csőből kibújó Monty Mole-okat kell "visszatenni". Vigyázat, néha Piranha virágok bújnak ki! Míg nappal a csövek a képernyő tetején vannak (tehát oda kell ugrani), míg éjszaka a képernyő alján vannak a csövek, tehát taposni kell.
A-gomb: Ugrás
A+A-gomb: Taposás (Éjszaka)

6/10

Cashapult
Egy katapultra ugrunk rá, a társunk ekkor felemelkedik a magasba, és a felhők fölött levő összesen 20 érméből kell minél többet összegyűjteni. Felváltva megy fel mindenki, mindenkinek 2 lehetősége van.

9/10

Jump the Gun
Ebben a játékban nagy összhangra van szükség, ugyanis az egyik meglövi a célkereszteket, míg a másiknak az ágyúk segítségével kell átugrani a célba. Célkeresztet ki lehet hagyni, de látni kell, hogy milyen messzire tud társunk ugrani, de így akár igen rövid idő alatt érhetünk célba.
A-gomb: Lövés (Ágyúval levő játékos)
A-gomb: Ugrás (Cél felé tartó játékos)

10/10

Rocky Road
Szintén összhangot igénylő mini-játék, ezért nagyon idegesítő tud lenni a gépi játékosok ügyetlenkedése. Egy autópályán megyünk, utunkat több hatalmas kőtömb állja el. Feladatunk szétverni ezeket. Vigyázunk, mert a társunkat is megüthetjük!
A-gomb: Ugrás
B-gomb: Ütés
A+B-gomb: Rúgás

9/10

Clean Team
Egy lépcsőház több ablaka koszos. Feladatunk ezek megtisztítása. Az egyik játékos kezében van a spray, másiknál meg a törölköző, összhangban dolgozva kell megtisztítani az ablakokat. A erkélyen vödrök állják az utunkat.
A-gomb: Spray használata (Akinek a kezében a Spray van)
A-gomb: Ablak megtörlése (Akinél a törölköző van)

10/10

Burnstile
Az egyik legkeményebb mini-játék. Középről egy hatalmas tüskés rúd forog körbe egyre gyorsabban. Ketten egy-egy kis platformon állnak, és el kell ugrani az érkező rúdtól, majd csakhamar esélytelen.
A-gomb: Ugrás

5/10

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG