Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Party 6
Mario Party 6 : 2 a 2 elleni mini-játékok ismertetése

2 a 2 elleni mini-játékok ismertetése

  2013.08.10. 18:15


(Ezek akkor jönnek elő, ha két játékos különböző színű mezőre lépett)

Garden Grab
Két játékos próbál meg közösen kihúzni a kertből egy igencsak nagyra nőtt répát a kertből. A játékos felett megjelenő gombot kell megnyomni.

7/10

Pixel Perfect
Egy hatalmas gomba, virág, csillag (gép választja ki) képnek egy részét láthatjuk kinagyítva, alattunk 4×4-es kocka, feladatunk, taposással a megfelelő színre (fekete s fehér közül) állítani.
A-gomb: Ugrás
A+A-gomb: Taposás

7/10

Slot Trot
Középen Lakitu két táblával, random kiforgat két tárgyat, feladatunk, hogy a keréken, amin állunk, a megfelelő szimbólumokat rakjuk ki.
A-gomb: Kerék forgatása előre
B-gomb: Kerék forgatása hátra

8/10

Gondola Glide
Egy drótra kifüggesztett gondolán állunk, A vagy B-gomb nyomkodásával (átmegyünk egy-egy csillagon, az jelzi, hogy melyiket kell) kell a gondolát hajtani.

8/10

Light Breeze
Szerintem a legnehezebb mini-játék. Egy város teljes sötétségben, megállt a szélerőmű. A kezünk ügyében levő nagy legyezővel kell beindítani azt. Azért nehéz, a gépi játékosok számomra érthetetlen okból kifolyólag nagyon gyorsan tudják hajtani a szélerőművet.
L+R-gomb (egymás után nyomkodása): Legyező használata

7/10

Body Builder
Az egyik legmókásabb mini-játék. Egy robotot kell részeiből összehozni, úgy, hogy állunk a gép mellett, ott forognak a részeket árbázoló szimbólumok (láb, derék, törzs, fej), és a megfelelő sorrendben kell a robotot összehozni kezdve a lábbal.
A-gomb: Ugrás

10/10

Mole-it!
A csőből kibújó Monty Mole-okat kell "visszatenni". Vigyázat, néha Piranha virágok bújnak ki! Míg nappal a csövek a képernyő tetején vannak (tehát oda kell ugrani), míg éjszaka a képernyő alján vannak a csövek, tehát taposni kell.
A-gomb: Ugrás
A+A-gomb: Taposás (Éjszaka)

6/10

Cashapult
Egy katapultra ugrunk rá, a társunk ekkor felemelkedik a magasba, és a felhők fölött levő összesen 20 érméből kell minél többet összegyűjteni. Felváltva megy fel mindenki, mindenkinek 2 lehetősége van.

9/10

Jump the Gun
Ebben a játékban nagy összhangra van szükség, ugyanis az egyik meglövi a célkereszteket, míg a másiknak az ágyúk segítségével kell átugrani a célba. Célkeresztet ki lehet hagyni, de látni kell, hogy milyen messzire tud társunk ugrani, de így akár igen rövid idő alatt érhetünk célba.
A-gomb: Lövés (Ágyúval levő játékos)
A-gomb: Ugrás (Cél felé tartó játékos)

10/10

Rocky Road
Szintén összhangot igénylő mini-játék, ezért nagyon idegesítő tud lenni a gépi játékosok ügyetlenkedése. Egy autópályán megyünk, utunkat több hatalmas kőtömb állja el. Feladatunk szétverni ezeket. Vigyázunk, mert a társunkat is megüthetjük!
A-gomb: Ugrás
B-gomb: Ütés
A+B-gomb: Rúgás

9/10

Clean Team
Egy lépcsőház több ablaka koszos. Feladatunk ezek megtisztítása. Az egyik játékos kezében van a spray, másiknál meg a törölköző, összhangban dolgozva kell megtisztítani az ablakokat. A erkélyen vödrök állják az utunkat.
A-gomb: Spray használata (Akinek a kezében a Spray van)
A-gomb: Ablak megtörlése (Akinél a törölköző van)

10/10

Burnstile
Az egyik legkeményebb mini-játék. Középről egy hatalmas tüskés rúd forog körbe egyre gyorsabban. Ketten egy-egy kis platformon állnak, és el kell ugrani az érkező rúdtól, majd csakhamar esélytelen.
A-gomb: Ugrás

5/10

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!