Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Party 6
Mario Party 6 : 1 a 3 elleni mini-játékok ismertetése

1 a 3 elleni mini-játékok ismertetése

  2013.08.10. 18:09


(Ezek akkor jönnek elő, ha az egyik játékos különöző színű mezőre lépett.)

Cash Flow
Egy hatalmas csúszdán vagyunk, velünk együtt érmék csúsznak le, ezekből kell minél többet felszedni. Minden egyes érmét megkapunk. A pályán tüskés shellek vannak. Az egyedüli játékos egy koopán ül, így ő, ha nekimegy egy shellnek, nem esik ki, csak nem tudja irányítani a koopáját.

7/10

Sink or Swim
Egy kis tó mélyében van 3 játékos, az egyedüli játékos feladata aknákat dobni a víz alá, és kiütni a többieket. A másik három játékos víz alatti levegője véges, ezért időközönként fel kell úszni a felszínre levegőért.
Egyedüli játékos: A-gomb: Akna ledobása
Három játékos: A-gomb: Úszás

7/10

Snow Brawl
Hógolyós mini-játék, egymást kell megdobni. Persze, aki egyedül van, az sem marad maga, nappal Ukikik, míg éjszaka Shy Guy-ok sietnek a segítségére.
B-gomb: Hógolyó készítése
A-gomb: Hógolyó eldobása

8/10

Ball Dozers
Egy flipper-szerű pályán vagyunk, az egyedüli játékos kis labdát kap, a három játékos közösen meg egy nagyot. Feladatunk, hogy a kezünk ügyében levő kalapáccsal a labda útját álló fatuskókat szétverjük, és eljusson a labda a túloldalon levő lyukba.
A-gomb: Kalapács használata

8/10

Surge and Destroy
Három játékos menekül az elektromos labdától, melyet az egyedüli játékos irányít. Feladata tehát a három játékos kiütése a labdával. A labdát metsző elektromos szálak csak bénítják a játékost, nem ütik ki.
A-gomb: Ugrás

8/10

Pop Star
Egy-egy hatalmas léggömböt kapunk, feladatunk annak kidurrantása. Az egyedüli játékos egy kalapácsot kap, azzal tudja a pumpát aktiválni, míg a többi három játékos a pumpa taposásával fújja a léggömböt.
Egyedüli játékos: A-gomb: Kalapálás
Három játékos: A-gomb: Ugrás, A+A-gomb: Taposás

9/10

Stage Fright
Ebben a játékban a három játékos bombázza labdával a színpadon álló egyedüli játékost. Ő szabadon mozoghat, viszont a három játékos egy tengelyen keresztül megy jobbra-balra, így nekik nehezebb dolguk van.
Három játékos: A-gomb: Labda kilövése

7/10

Conveyor Bolt
Három játékos van a hajón, az egyedüli játékos egy felhőből villámokat szór rájuk, feladata kilőni a három játékost. A játékosok alatt levő talaj mozog, éa időnként segít az egyedüli játékosnak. Éjszaka fordítva játszuk a játékot, ekkor három játékos van a felhőn, és egyvalaki van a hajón.
A-gomb: Villám aktiválása

8/10

Crate and Peril
Nagyon gonosz az ellenfelünk. Egy varázskockával beszippantja az ellenfeleit, emellett összezsugorodnak. A kocka két tüskés shellt rejt. Az egyedüli játékosnak úgy kell döntögetni a kockát, hogy eltalálja a három játékost a spiny shell.

9/10

Ray of Fright
Talán az egyik legizgalmasabb mini-játék. A középen lévő játékos csak áll, és a tengelyén irányítja a lézergépet, melyből 2 oldalból jön ki a lézer, és falat érve továbbhalad, így a három játékosnak sokkal nehezebb kiszámítani a lézer érkezését.
A-gomb: Lézer akitválása

10/10

Dust 'til Dawn
Hajnalig ki kell takarítani a lakást. Az egyedüli játékosé a nagy szoba, míg a többi három játékos a lakás többi részén osztozkodnak. Feladatunk, hogy a porral átfedett bútorokat leporoljuk.
A-gomb: Porolás

9/10

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!