Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Party 6
Mario Party 6 : 4 játékos mini-játékok ismertetése

4 játékos mini-játékok ismertetése

  2013.08.10. 18:05


(Ezek akkor jönnek elő, ha mindenki azonos színű mezőre lépett, vagy a zöld mezősöket a többi mezős színeihez igazítja)

Smashdance
Egy 4×4-es táblán vagyunk, bizonyos táblák felvillannak, azokra kell rátaposni.
A-gomb: Ugrás
A+A-gomb: Taposás

7/10

Odd Card Out
Három nagy kártyalap van mögöttünk, látszólag mindegyik ugyanazt mutatja, az egyikben van egy apró különbség. Azt a kártyát kell megtalálni, és a felette jelzett gombot megnyomni.
A vagy B vagy X-gomb: A kártya aktiválása

8/10

Freeze Frame
Goombák rejtőznek a hotelben és környékén, nekünk ezekből kell minél többet lefényképezni. Ha UFO-t vagy Shy Guy-t kapunk el, az három pontot ér!
Control Pad: Fényképezőgép mozgatása
A-gomb: Fénykép készítése

7/10

What Goes Up
Felhőkön át kell az égbe jutni a Koopa Paratroopák segítségével. Nappal az nyer, aki minél magasabbra ér. Éjszaka a magasból indulunk a föld felé, és az nyer, aki minél lejjebb ér.
A-gomb: Ugrás

8/10

Granite Getaway
Egy hatalmas kő gurul felénk, ettől kell menekülni egy akadálypályán keresztül.
A-gomb: Ugrás

8/10

Circuit Maximus
Egy kör alakú labirintus-szerű pályán kell végigmenni, miközben Ampek (elektromos gömbök) akadályozzák az utunkat. Nyolc részre van osztva a pálya minden egyes rész után egyre több Amp van. Az nyer, aki először ér körbe.

9/10

Catch you Letter
Shy Guy postásunk igencsak serényen dolgozik, melynek meg is van az eredménye. Igencsak sok levelet kap kézbeítésre. Már maga a postahivatal sem bírja el. Kinyílik annak a teteje, feladatunk, hogy a széthullott leveleket összeszedni. A szerelmes levelek három pontot érnek. Nem kell semmi gombot megnyomni, karakterünk magától veszi fel a levelet.

9/10

Snow Whirled
Snowboard játék, az A, B, Y, X-gombokat kell nyomkodni ebben a sorrendben, így karakterünk egy 360°-os kört tesz meg, ezt persze sokszor meg lehet ismételni.
A+B+Y+X-gombok: snowboard forgatása

9/10

Daft Rafts
Ez egy nagyon nehéz mini-játék. Egy vízesésnél vagyunk, szerkezetünk egyre halad a mélybe. Meg kell menekülnünk, rá kell ugrani az éppen következő tutaj-darabra, miközben Spiny shellek, és Podobook, állják utunkat.
A-gomb: Ugrás

6/10

Tricky Tires
Szintén nehéz mini-játék, többszempontból is. Egy tankszerű járművel vagyunk, el kell irányítani a célhoz. Már az irányítás sem könnyű, az akadály is eléggé körmönfont.
Analóg kar: Bal oldali kerék irányítása
C-Analóg kar: Jobb oldali kerék irányítása
(Csak akkor megy a járművünk előre, ha mindkét kart előre húzzunk.)

8/10

Treasure Trawlers
Egy tengeren hajózunk, hajónk végén egy daru van. Feladatunk megtalálni a tenger mélyén levű kincsesládát, melyet a controllerünk rezgése jelez. Az aranyládák három pontot érnek.
A-gomb: Daru aktiválása

10/10

Memory Lane
Egy üvegpályán vagyunk. Legelőször Shy Guy mutatja az útvonalat, azt kell nekünk bejárni. Ha elvétjük, az út leesik alattunk, és Lakitu visszahoz minket.

10/10

Mowtown
Egy kis téren kell minél több füvet megnyírni. Aki a legtöbb füvet megnyírja, az nyer.
A-gomb: Előre, és fű nyírása (csak így megyünk előre)
B-gomb: hátra, ekkor nem nyírunk füvet.

10/10

Cannonball Fun
Egy siklóhajón ülünk, társunkat kell ágyúval célozni. Az nyer, aki ötször eltalálja a társait együttesen.
A-gomb: Lövés
L+R-gomb: A hajó irányítása jobbra vagy balra.

6/10

Note to Self
A várban vagyunk, a lebegő hangjegy-buborékokat kell megérinteni.
A-gomb: Ugrás

8/10

Same is Lame
Egy emelvényen vagyunk. Találomra kiválasztunk egy gombot, az A, B, L, R-gombok közül, és mehet feljebb, aki a többiektől különböző gombot nyomott. Az, nyer, aki háromszor nyom különböző gombot.
A+B+L+R-gombok: A gombok aktiválása.

9/10

Lift Leapers
Egy négy részből álló platform-adakálypályán kell végigmenni. Ahogy megyünk előrébb, egyre nehezebb.
A-gomb: Ugrás

9/10

Blooper Scooper
Blooper csinálja a hullámot, nekünk egy feladatunk van, menekülni. Törmelékek, valamint Blooper karjai nehezítik a dolgunkat.
A-gomb: Úszás

6/10

Trap Ease Artist
Goombák járnak fel-alá, feladatunk, hogy a ketrecünkkel, amit leengedünk, minél több Goombát fogjunk meg. Az aranygoombák három pontot érnek.
A-gomb: Ketrec elengedése

9/10

Pokey Punch-Out
A földből Pokey-k jönnek elő, ezek részeit kell kiütni.
A-gomb: Ugrás
B-gomb: Ütés
A+B-gomb: Rúgás

9/10

Money Belt
Gyűjtsük össze a lehető legtöbb érmét. Dobozok mennek át a scanneren, így láthatjuk, hogy melyikbe mi van. Érme, pénzeszsák, boxkesztyű, vagy Bob-Omb lehetnek. Értelemszerűen érméket, pénzeszsákokat (melyek 5 érmét érnek) kell összegyűjteni.
A-gomb: Doboz kinyitása

8/10

Sunday Drivers
Könnyed vasárnapi golfozás. A mögöttünk levő Shy Guy mutatja, hogy melyik gombbal üssük el a labdát. Ha rossz gombot nyomunk, a labda nem lesz elütve, nem jár érte pont. Az nyer, aki először üt el 10 labdát.
A+B+X+Y+L+R-gombok: Labda elütése

10/10

Throw Me a Bone
Egy Chain Chompon ülünk, feladatunk eldobni a csontot, hogy a Chomp utána eredjen. Persze a pályákon akadály van. Az nyer, aki először ér célba.
A-gomb: Csont eldobása

8/10

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!    *****    Légy te is Farmasi tanácsadó! Kötetlen munka, befektetés nékül, minõségi termékek, jó kereseti lehetõség!    *****    Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!