Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Party 6
Mario Party 6 : 4 játékos mini-játékok ismertetése

4 játékos mini-játékok ismertetése

  2013.08.10. 18:05


(Ezek akkor jönnek elő, ha mindenki azonos színű mezőre lépett, vagy a zöld mezősöket a többi mezős színeihez igazítja)

Smashdance
Egy 4×4-es táblán vagyunk, bizonyos táblák felvillannak, azokra kell rátaposni.
A-gomb: Ugrás
A+A-gomb: Taposás

7/10

Odd Card Out
Három nagy kártyalap van mögöttünk, látszólag mindegyik ugyanazt mutatja, az egyikben van egy apró különbség. Azt a kártyát kell megtalálni, és a felette jelzett gombot megnyomni.
A vagy B vagy X-gomb: A kártya aktiválása

8/10

Freeze Frame
Goombák rejtőznek a hotelben és környékén, nekünk ezekből kell minél többet lefényképezni. Ha UFO-t vagy Shy Guy-t kapunk el, az három pontot ér!
Control Pad: Fényképezőgép mozgatása
A-gomb: Fénykép készítése

7/10

What Goes Up
Felhőkön át kell az égbe jutni a Koopa Paratroopák segítségével. Nappal az nyer, aki minél magasabbra ér. Éjszaka a magasból indulunk a föld felé, és az nyer, aki minél lejjebb ér.
A-gomb: Ugrás

8/10

Granite Getaway
Egy hatalmas kő gurul felénk, ettől kell menekülni egy akadálypályán keresztül.
A-gomb: Ugrás

8/10

Circuit Maximus
Egy kör alakú labirintus-szerű pályán kell végigmenni, miközben Ampek (elektromos gömbök) akadályozzák az utunkat. Nyolc részre van osztva a pálya minden egyes rész után egyre több Amp van. Az nyer, aki először ér körbe.

9/10

Catch you Letter
Shy Guy postásunk igencsak serényen dolgozik, melynek meg is van az eredménye. Igencsak sok levelet kap kézbeítésre. Már maga a postahivatal sem bírja el. Kinyílik annak a teteje, feladatunk, hogy a széthullott leveleket összeszedni. A szerelmes levelek három pontot érnek. Nem kell semmi gombot megnyomni, karakterünk magától veszi fel a levelet.

9/10

Snow Whirled
Snowboard játék, az A, B, Y, X-gombokat kell nyomkodni ebben a sorrendben, így karakterünk egy 360°-os kört tesz meg, ezt persze sokszor meg lehet ismételni.
A+B+Y+X-gombok: snowboard forgatása

9/10

Daft Rafts
Ez egy nagyon nehéz mini-játék. Egy vízesésnél vagyunk, szerkezetünk egyre halad a mélybe. Meg kell menekülnünk, rá kell ugrani az éppen következő tutaj-darabra, miközben Spiny shellek, és Podobook, állják utunkat.
A-gomb: Ugrás

6/10

Tricky Tires
Szintén nehéz mini-játék, többszempontból is. Egy tankszerű járművel vagyunk, el kell irányítani a célhoz. Már az irányítás sem könnyű, az akadály is eléggé körmönfont.
Analóg kar: Bal oldali kerék irányítása
C-Analóg kar: Jobb oldali kerék irányítása
(Csak akkor megy a járművünk előre, ha mindkét kart előre húzzunk.)

8/10

Treasure Trawlers
Egy tengeren hajózunk, hajónk végén egy daru van. Feladatunk megtalálni a tenger mélyén levű kincsesládát, melyet a controllerünk rezgése jelez. Az aranyládák három pontot érnek.
A-gomb: Daru aktiválása

10/10

Memory Lane
Egy üvegpályán vagyunk. Legelőször Shy Guy mutatja az útvonalat, azt kell nekünk bejárni. Ha elvétjük, az út leesik alattunk, és Lakitu visszahoz minket.

10/10

Mowtown
Egy kis téren kell minél több füvet megnyírni. Aki a legtöbb füvet megnyírja, az nyer.
A-gomb: Előre, és fű nyírása (csak így megyünk előre)
B-gomb: hátra, ekkor nem nyírunk füvet.

10/10

Cannonball Fun
Egy siklóhajón ülünk, társunkat kell ágyúval célozni. Az nyer, aki ötször eltalálja a társait együttesen.
A-gomb: Lövés
L+R-gomb: A hajó irányítása jobbra vagy balra.

6/10

Note to Self
A várban vagyunk, a lebegő hangjegy-buborékokat kell megérinteni.
A-gomb: Ugrás

8/10

Same is Lame
Egy emelvényen vagyunk. Találomra kiválasztunk egy gombot, az A, B, L, R-gombok közül, és mehet feljebb, aki a többiektől különböző gombot nyomott. Az, nyer, aki háromszor nyom különböző gombot.
A+B+L+R-gombok: A gombok aktiválása.

9/10

Lift Leapers
Egy négy részből álló platform-adakálypályán kell végigmenni. Ahogy megyünk előrébb, egyre nehezebb.
A-gomb: Ugrás

9/10

Blooper Scooper
Blooper csinálja a hullámot, nekünk egy feladatunk van, menekülni. Törmelékek, valamint Blooper karjai nehezítik a dolgunkat.
A-gomb: Úszás

6/10

Trap Ease Artist
Goombák járnak fel-alá, feladatunk, hogy a ketrecünkkel, amit leengedünk, minél több Goombát fogjunk meg. Az aranygoombák három pontot érnek.
A-gomb: Ketrec elengedése

9/10

Pokey Punch-Out
A földből Pokey-k jönnek elő, ezek részeit kell kiütni.
A-gomb: Ugrás
B-gomb: Ütés
A+B-gomb: Rúgás

9/10

Money Belt
Gyűjtsük össze a lehető legtöbb érmét. Dobozok mennek át a scanneren, így láthatjuk, hogy melyikbe mi van. Érme, pénzeszsák, boxkesztyű, vagy Bob-Omb lehetnek. Értelemszerűen érméket, pénzeszsákokat (melyek 5 érmét érnek) kell összegyűjteni.
A-gomb: Doboz kinyitása

8/10

Sunday Drivers
Könnyed vasárnapi golfozás. A mögöttünk levő Shy Guy mutatja, hogy melyik gombbal üssük el a labdát. Ha rossz gombot nyomunk, a labda nem lesz elütve, nem jár érte pont. Az nyer, aki először üt el 10 labdát.
A+B+X+Y+L+R-gombok: Labda elütése

10/10

Throw Me a Bone
Egy Chain Chompon ülünk, feladatunk eldobni a csontot, hogy a Chomp utána eredjen. Persze a pályákon akadály van. Az nyer, aki először ér célba.
A-gomb: Csont eldobása

8/10

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG