Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Tennis (N64)
Mario Tennis (N64) : Karakterek bemutatása

Karakterek bemutatása

  2013.05.10. 10:19


Itt lehet olvasni a Mario Tennis játék karaktereiről egyéni jellemzőiről, valamint stratégiákról, hogy érdemes velük játszani. Ne feledjétek, hogy mindenkinek megvan a maga erőssége, ahogy a gyenge pontjuk is. Az egyes jellemzőket 1-10 között fogom értékelni, értelemszerűen az egyes a legrosszabb, a 10-es a legjobb.

Mario

Stílus: Átlagos
Mint mindig, Mario az átlagos karakter, sebessége és ereje közepes szintű. Vele nagyszerűen elsajátíthatók az alapvető trükkök, és ha jól használjuk a képességeit, akár komolyabb mérkőzéseket is nyerhetünk vele. Ha ellene játszunk, érdemes erősebb karaktert választani, az erősebb ütéseket nehezebben tudja visszaütni.

Sebesség: 4
Nem túl lassú, de nem tud hirtelen megfordulni, ha azt gondoljuk, hogy az egyik oldalra esik a labda, arra indulunk el, és ha a másik oldalra megy a labda, nehéz korrigálni.

Erő: 6
Bár jól szervál, képes néha ászt is ütni, de játék közben nem valami erős az ütése.

Pontosság: 5
Nehéz az alapvonalról ütni, és Mario labdái sokszor kimennek a pályáról.

Hálóközeli játék: 7
Ebben Mario jobb, mint az átlag. Ha jól megy a játék, érdemes közel menni vele hálóhoz, és onnan pont megfelelő erővel üti el a labdát, melyre az ellenfélnek ritkán van válasza.

Összhatás: 6
A hálóközeli játéka emeli ki az átlagból

Luigi

Stílus: Átlagos
Mint mindegyik játékban, Mario testvére szintúgy átlagos játékos, bár neki mások az erősségei. Talán kezdőknek jobb választás Luigi, mert neki nincs annyi gyenge pontja, könnyebb vele nyerni. Érdemes jobban figyelni az ellenfeleket, Luigi többször képes hibát kikényszeríteni az belőlük. Bár nagyon jó játékos keményebb mérkőzéseken, bölcsen használjuk ki az erős ütéseit.

Sebesség: 5
Nagyjából olyan gyors, mint Mario, de több labdát el tud érni, képes hirtelen fordulni.

Erő: 5
Kicsit rosszabb a testvérénél, átlagos erővel üti el a labdát.

Pontosság: 6
Nem olyan rossz, deő is hajlamos hibázni.

Hálóközeli játék: 6
Egészen jól játszik a háló közelében.

Összhatás: 6
Bár ugyanaz a helyzet, mint Mariónál, de összességében jobban ajánlott kezdőknek.

Peach

Stílus: Technikai játékos
Hercegnő jó játékos a maga átlagon felüli sebességével, és nagyszerű pontosságával. Vele érdemes ezekre a képességekre összpontosítani. Ha ellene játszunk, érdemes a háló közelébe menni, arra nem nagyon van válasza.

Sebesség: 7
Nagyon jól el tudja érni a labdákat, ettől is jó technikai játékos.

Erő: 2
Nagyon gyengén üti el a labdát, ennek képességében igencsak híján van.

Pontosság: 10
Arra megy, ahova te irányítod, és onnan biztosan nem véti el az ütést.

Hálóközeli játék: 4
Lehet vele hálóhoz menni, de nem érdemes csodákat várni tőle.

Összhatás: 6
Peach jó azoknak, akik szeretnek trükkök nélkül játszani, de ha nem vagy vele jó, akkor nem érdemes erőltetni.

Baby Mario

Stílus: Gyors
Baby Mario ismét jelen van! Ő a sebesség démona, akárhol is van a labda, biztosan vissza tudja ütni. És gyenge pontja sincs sok, úgyhogy igencsak jó játékosnak mondható, nehét ellene játszani.

Sebesség: 9
Nagyon gyors, gyakorlatilag bárhonnan vissza tudja ütni a labdát. Csak azért ne tizes, mert a füves pálya lassítja őt.

Erő: 6
Akik gyorsak, azok általában nem annyira erősek, ez ebben a formában nem igaz Baby Marióra. Ha jól kiismerted őt, akár Donkey Kong Jr.-nál is erősebb lehet.

Pontosság: 6
Viszonylag pontosan elüti a labdát a legjobbtól messze van.

Hálóközeli játék: 4
Baby Mariónak nem ott van a legjobb játéktudása, inkább maradjunk hátul, ha előre akarnak csábítani, igyekezzünk annyira ne előre menni, próbáljuk meg onnan elütni a labdát, ahol még éppen nem pattan le másodjára.

Összhatás: 8
Sok erőssége van Baby Mariónak., viszont a másik nagy gyengesége a hálóközeli játék mellett, hogy sokszor szervál hibásat, így sajnos előfordul nála a kettő hiba.

Yoshi

Stílus: Gyors
Olyan gyors, hogy párja nincs, viszont korántsem olyan erős, ezért érdemes megfontolni, hogy mikor válasszuk őt. Bár képes akár a nagy karakterek ütéseit is visszaverni, érdemes össze-vissza menni, akik háló közelébe jönnek, és ha túl erősen ütik el a labdát, akkor kiütik a pályáról. Egy fonákkal, vagy pörgetett ütéssel Yoshi csodákra képes.

Sebesség: 10
A füves pályák koronázatlan királya. Nem tudod oda ütni a labdát, ahonnan ne érné el Yoshi.

Erő: 3
Bár Yoshi képes erőset szerválni, de a játék közbeni visszaütéseit könnyű elérni.

Pontosság: 8
Igencsak pontos, szinte mindig oda üti el a labdát, ahova szeretnénk.

Hálóközeli játék: 4
Annyira nem rossz a hálóközeli játéka, viszont akármennyire is nem üti erősen a labdát, képes sokszor kiütni a pályáról.

Összhatás: 7
Yoshi bár jó játékos, de nehezen tudja visszaütni az erős ütéseket. De a sebessége sok problémából ki tudja húzni.

Donkey Kong

Stílus: Erő
Donkey Kong veszélyes ebben a játékban. Nagy karjai miatt messziről is eléri a labdát, és az erejével is számolni kell. Viszont oldalra nehezen mozog, ezért ha ellene játszunk, érdemes pörgetni a labdát, így ha el akarjuk verni, akkor érdemes a pálya másik végére ütni a labdát, azt nehezen szokta elérni.

Sebesség: 3
Mivel erőből játszik, ezért nem annyira gyors, sőt, szinte idegesítő látni, ahogy vánszorog a pályán.

Erő: 9
Na, ebben nagyon arat. Az ő erős ütéseire ritkán van válasz, de arra vigyázzunk, hogy ne menjen ki a pályáról a labda.

Pontosság: 6
Jó helyre üti a labdát, de néha csúnyán elvéti.

Hálóközeli játék: 5
Bár jól elüti a hálóról a labdát, nem ajánlatos ott játszani vele, mert ha a másik végére megy a labda, nehéz onnan elérni.

Összhatás: 7
Az erejével jól meg tudja nehezíteni az ellenfél játékosok dolgát, csak az a fránya lassúság.

Paratroopa

Stílus: Trükkös
Furcsa játékos Paratroopa. Nem olyan erős, sebessége van, de ami igazán az erőssége, az a pontosság. Akármerre irányítjuk vele a labdát, az biztos, hogy oda megy, így elég jól meg lehet téveszteni az ellenfelet. Szélesen jól üti el a labdát, így közeli játékra kényszerítjük a másikat, ami sokaknak nem megy.

Sebesség: 7
Jól fut, sebessége sokat segít abban, hogy jobban elérje a labdát, 

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG