Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
WarioWare, Inc.: Minigame Mania
WarioWare, Inc.: Minigame Mania : Intro mikrojátékok

Intro mikrojátékok

  2012.08.20. 17:38


Ezek a legelső mikrojátékok, amivel játszhatunk a játékban. 13 van belőlük, alapjátékok, a legkönnyebbek, amolyan bemelegítés. 9 mikrojáték után jön a Boss Stage. A játékban Wario egy erősítő magnó kijelzőjén látható. Az erősítő a Mario Artist: Polygon Studio Nintendo 64DD játékból való, és az ebben található öt mikrojáték is onnan van. Ha megcsináltuk a főjátékot, akkor megnyílik Jimmy T. mikrojátékai.

Mikrojátékok

Crazy Cars

Wario a képernyő bal oldalán áll, jobb oldalról különös alakú kocsik jönnek Wario felé, feladatunk, hogy az A-gombbal átugorjuk. Többféle alakúak lehetnek a kocsik: Cápa, virsli, krumpli. A Grid mode-ban 20 pontot kell elérni ebben a játékban
Nehézségi fokozattól függően másképp megy át a kocsi, alapesetben csak simán átkerekezik.

  • Az autó megáll egy kis időre, majd továbbindul. Ekkor nagyon fontos az időzítés
  • Ugrik egyet az autó. Persze, reflexből mi is ugranánk, de ilyenkor ne tegyük.
  • Amikor "Dodge!" helyett "Dodge?" feliratot látunk, akkor az autó megáll és visszafordul.
  • A poén kedvéért miniatürizált kocsit is láthatunk, ezt is át lehet ugrani, de nem okoz kárt Warióban.

Wario Whirled

Wario egy kerék körcikkjéhez van rögzítve, feladatunk, hogy megállítsuk az A-gombbal a mellette levő tű segítségével. Ahogy nehezedik, úgy kisebbedik az a körcikk, ahova Wario rögzítve van. A Grid mode-ban 15 pontot kell elérni ebben a játékban.

Saving Face

Egy reflexjáték, felülről egy kis botot dobnak le, azt kell a megfelelő időben elkapni az A-gombbal, hogy a kezünkben legyen. Ahogy nehezedik, úgy lesz egyre kisebb a bot. A Grid mode-ban 15 pontot kell elérni ebben a játékban.

Diamond Dig

A zuhanó Wariót kell a szakadékban levő gyémánthoz irányítani a Control Paddal. Nehezebb módban akadályok vannak, melyeket persze ki kell kerülni. A Grid Mode-ban 20 pontot kell elérni ebben a játékban.

Dodge Balls

Szikladarabok gurulnak a pályán, mi a Control Paddal a kisautót irányítjuk. Cél, hogy ne lapuljon ki a kiskocsi. Az első nehézségi szintben 2 kő van, a másodikban 3, míg a harmadikban 4. A Grid Mode-ban 15 pontot kell elérni ebben a játékban.

Repellion

A repülő csészealjakat kell kilőnünk az A-gombbal. Pont annyi lövedékünk van, ahány csészealj, így ha egyet hibázunk, akkor végleg elrontottuk. Első nehézségi szintben csak 1 csészealj van, másodikban 2, míg a harmadikban 3. A Grid Mode-ban 15 pontot kell elérni ebben a játékban.

Wario Wear

Wariót marionette bábuként kell felöltöztetni úgy, hogy a ruhák lehullanak, és nekünk el kell kapni a Wario bábu mozgatásával. Az első nehézségi szintben csak egy ruha jön le, míg a másodikban kettő, a harmadikban szintén kettő, de a második gyorsabban esik le, így résen kell lenni. A Grid mode-ban 15 pontot kell elérni ebben a játékban.

Hectic Highway

Egy járművet irányítunk egy autópályán. Mi gyorsabbak vagyunk, és ki kell kerülni a lassabban jövő kocsikat. A Control Paddal irányítjuk a járművet, ami egyes nehézségi szinten egy motorkerékpár, másodikon egy autó, míg a harmadikon egy teherautó. A Grid mode-ban 15 pontot kell elérni ebben a játékban.

The Maze the Pays

A híres Pac-Man játék alapján készült mikrojáték, Wario egy labirintusban van, ahol a Control Paddal irányítva a benne levő érméket kell összegyűjteni. Az egyes nehézségi szintben 4 érme van, míg a másodikban 8, a harmadikban pedig 10. A Grid Mode-ban 20 pontot kell elérni ebben a játékban.

Super Wario Bros.

Egy kis Super Mario Bros. paródia. A hősünk Super Wario ugráló egyén, kinek feladata eltaposni a Goombákat. Mivel ugrál, ezért nekünk csak irányítani kell a Control Paddal. Az egyes nehézségi szintben 1 Goomba van, a másodikban 2, míg a harmadikban 3. Wario összesen négyet ugrik, így figyelni kell. A Grid Mode-ban 20 pontot kell elérni ebben a játékban.

I Spy

Wariót kell a reflektorfénnyel szemmel tartani, azt irányítjuk a Control Paddal. A Grid Mode-ban 20 pontot kell elérni ebben a játékban.

  • Az egyes nehézségi szintben nagy a fény sugara, és Wario semmilyen trükköt nem csinál.
  • A kettes nehézségi szintben kisebb a fény sugara, és Wario gyorsabban mozog.
  • A hármas nehézségi szintben kicsi a fény, és Wario nemcsak gyorsabb, hanem foroghat, kitér az útból.

Mug Shot

Wariónak lökik az asztalon a bögrét, feladatunk az A-gombbal jól időzítve elkapni azt. A Grid Mode-ban 20 pontot kell elérni ebben a játékban.

  • Az egyes nehézségi szintben balról jön a bögre.
  • A kettes nehézségi szintben jobbról jön a bögre.
  • A hármas nehézségi szintben előfordulhat, hogy mindkét irányból jön egy-egy. Ekkor amelyik korábban jön, megáll, és az ellenkező irányból érkezőt kell elkapni. Ha az elsőnél nyomjuk meg az A-gombot, akkor Wario nem kapja el a bögrét.

Főjáték

Sparring Wario

Wario ökölvívó, és az előtte levő bokszzsákot kell addig visszaütni az A-gombbal, amíg akkora lendületet nem kap, hogy átmegy a másik oldalra, és onnan Wario egyszerűen lerúgja szintén az A-gombbal. Az egyes nehézségi szintben ötször kell visszaütni a zsákot, a másodikban hétszer, míg a harmadikban kilencszer. A Grid Mode-ban 5 pontot kell elérni ebben a játékban.

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG