Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 14. rész: Misadventures in Babysitting

14. rész: Misadventures in Babysitting

  2012.02.01. 22:13


Rendező: Doug Mooth
Megjelenés: 1990. október 20.

Magyar megjelenés:

 • 2006 (DVD) - 8. rész (Magyar cím: Bébicsősz kalamajka)

Ez az utolsó rész, mely megjelent magyarul, a magyar megjelenés részleg ezután kimarad.

Helyszín: 1. világ, a Sztyeppék országa

Egy Brooklyn-i lakásban vagyunk, ahol a szülők készülődnek az esti mulatságra, eközben a rakoncátlan gyerekük egy dilis játék következtében eltört két vázát. A fiú egyből odateszi a macskát, hogy a szülők őt hibáztassák. Különösebben nem szidják le, csak megjegyzik, hogy ezt azért nem kéne... Véletlen Mario és Luigi a házba tévednek, miután rossz csőbe érkeztek. Gyorsan rájönnek, hogy Brooklyn-ban vannak. Kijön az anyuka a konyhába, örömmel veszi, hogy megjöttek azok, akik vigyázni fognak a fiára, amíg ők távol vannak. Mario és Luigi nem értik, Luigi szólna is, hogy csak eltévedtek, de amikor a hölgy mutatja a hűtőben a lasagnát, hogy nyugodtan ehetnek belőle, Mario elcsitítja. Éhes, és imádja a lasagnát. A szülők elmennek.

Az autóban a nő mondja az urának, hogy siessen, nehogy meggondolják magukat. Hát jól ottmaradtak a Mario testvérek Öcsivel (ahogy a magyar szinkronban hívják, egyébként Junior az eredeti neve). A kissrác egyből felajánlja, hogy játszanak bújócskát. Mario és Luigi elszámolnak 100-ig, közben Öcsi elbújik abba a csőbe, ahonnan a Mario fivérek jöttek ki, így átkerül a Gomba Királyságba. Találkozik három Bumeráng Testvérrel, akik megtámadják. Öcsi elkapja az egyiket, és visszahajítja feléjük, de nem őket, hanem a mellettük levő fát találja el, melyet átmetszi a bumeráng, így az a Bumeráng Testvérekre dől. Hangosan élteti magát, és reméli, hogy nem találják meg a Mario fivérek, és épp arra jár Bully, Cheatsy, és Kooky Von. Koopa, akik meghallják Öcsit. Odamennek a sráchoz, és az ellenségem ellensége a barátom elven szövetséget kötnek vele. Ahogy Cheatsy mondja: "Öcike! Esz egy codálatosz barráccág keszdete lehet!"

A Mario fivérek nem találják a lakásban Öcsit, így gyanítják, hogy átment a Gomba Királyságba. Kiáltanak utána, amikor egy Ptooie jelenik meg, aki tüskés lövedékeket köp rájuk, de Mario és Luigi a kezük ügyében levő baseball ütővel könnyedén visszaverik a támadást. Öcsi és a Koopa kölykök nevetnek rajtuk, majd amikor a Ptooie eltűnik, akkor lépnek akcióba. Öcsi jajveszékelve rohan ki a barlangból, amikor Bully Koopa rohan utána, elkapja, és visszaviszik. Így akarják becsalogatni oda a Mario fivéreket. Be is mennek, amikor Kooky Von. Koopa egy hatalmas követ torlaszol a bejárat elé. A másik végén meg Öcsi inzultálja őket, a Mario fivérek utánamennek, amikor Öcsi elfut, és hatalmas kőtörmelék esik Marióék elé. Na most mi legyen? Öcsi és a Koopa kölykök nevetnek rajtuk, de Öcsi egy óvatlan pillanatban megkérdezi, hogy ugye ez csak poén? Hát persze, hogy poén - válaszolja Kooky Von. Koopa miközben megnyitja a csapot, melyből láva ömlik majd oda, ahol a Mario fivérek vannak - nekik hatalmas szórakozás Marióékat a halálba küldeni. Megragadják Öcsit, mondják neki, hogy bocs, de nem bírják őt. Öcsi megijed, amikor a Koopa kölykök bedobják őt az egyik csőbe.

A csőlabirintusban köt ki, és egyedül teljesen tanácstalan, de elindul valamerre. Találkozik Thwomp-okkal, Boo Diddly-kkel és Boom-Boom-okkal. Nagyon megijed, keresi a Mario fivéreket, és szeretne hazajutni. Ezalatt a Mario fivérek próbálnak megszökni az egyre emelkedő lávától. Találnak egy csövet, próbálnak bebújni, de Luigi nem fér át rajta. Mario segít neki, ő kövérebb alkata ellenére könnyen átfér rajta. Keresik Öcsit, és viszont, megtalálják egymást. A Koopa kölykök eközben már a csőlabirintusba is árasztják a lávát. Mario és Luigi gyorsan megszöknek, és szereznek egy-egy Szuper Levelet, melytől Mosómedve erőre tesznek szert. Öcsit megfogva repülnek ki a vulkánból, és gondolkodnak, hogy mit tegyenek. Nem maradhat nyitva a vulkán, mert kiömlik a láva, mely az egész Gomba Királyságot eláraszthatja. Luigi hoz egy hatalmas követ, és fából katapultot csinálnak, oda már nem bírja felrakni. Mario a Mosómedve farkával "felrugdalja", és hason ráfekszik a kőre. Luigi használja a katapultot, Mario repül vele, becélozza a nyílást, és eltalálja!

Öcsi most már a Mario fivéreket tartja menőnek. Egy kicsit örülnek, de amikor Luigi ránéz az órájára, ráébred, hogy 15 perc múlva hazaér Öcsi anyja, irány, gyorsan haza. Öcsi mondja, hogy szeretné, ha máskor is a Mario fivérek vigyáznának rá, ezért gyorsan vigyék el őt fürdetni. Már hallani a szülők hangját. Felrohannak a fürdőszobába, Luigi megnyitja a vizet, Mario bedobja Öcsit a kádba. De vigyázni kell, mert Mario és Luigi még mindig Mosómedve alakban vannak, elrejtik a víz habjával. Öcsi anyja nagyon boldog, amikor a fiát fürödni látja, így legközelebbre is a Mario fivéreket kéri meg, hogy vigyázzanak. Ez nem hiányzik nekik.

Az epizódban elhangzó dal

Amikor Mario és Luigi menekülnek a lávával egyre inkább elöntött vulkánban, az alább dal hallható:

Without Gettin' Burned

Here's the lowdown on how to be hot
Gimme an ear and you'll hear a lot
Get down dirty
Use your brain
To flush the enemy down the drain
Ya gotta sizzle dude
If you're gonna learn how to keep cookin' dude
Without (without, without)
Gettin' burned (yes)
Every dude's gotta understand
A brother in the bush is worth two in the hand
A way to put 'em in their place It's a double problem
Face to face
Ya gotta sizzle dude
Sizzle without gettin' burned

Az epizódban fellelhető hibák

 • Amikor Mario és Luigi a rész elején kijönnek a Csőből Brooklynba, akkor a cső függőlegesen áll, a földből kiállva, pedig eredetileg oldalt, vízszintesen van.
 • Amikor Kooky Von. Koopa megtölti a csőlabirintust is lávával, Bully Koopa páncélja zöld színű.
 • A rész végén, amikor Mario és Luigi viszik Öcsit fürdetni, Mario több jelenetben is zöld színű
 • Egy jelenetben Bully Koopa hangja más, mint szokott lenni.
 • Amikor kijönnek a vulkánból, Mario talpát eléri a láva, de nem ég meg.
 • Egy Ptooie van, de Mario többről beszél, és a virág feje többször is zöld.
 • Amikor Mario, Luigi és Öcsi a csőlabirintusban van, Luigi valahogy átmegy a falon
 • Amikor a Mario fivérek kijönnek a vulkánból, megtisztítják Öcsi arcát, látszólag tiszta, de később, még mindig hull róla a por.
 • Amikor Luigi Mosómedve Luigivá válik, a haja eltűnik
 • Amikor a Koopa kölykök bedobják Öcsit a csőbe, a láva világosék színű lesz.
 • Amikor Mario ráfekszik a csőre, az sapkáján levő M betű vékonyabb, mint szokott lenni.
 • Amikor Mario, Luigi és Öcsi rohannak fel a fürdőszobába, semmilyen bútor nem látszik a házban.
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |