Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 12. rész: Misadventure of Mighty Plumbing

12. rész: Misadventure of Mighty Plumbing

  2012.02.01. 15:44


Rendező: Michael Maurer
Első megjelenés: 1990. október 13.
Magyar megjelenés:

  • 2006 (DVD) - 10. rész (Magyar cím: A vízvezeték-szerelők gyöngye)

Helyszín: 7. világ, a Csövek országa

Mario és Luigi még Brooklyn-ban vettek egy TV-t maguknak, hogy lássák a kedvenc vízvezeték-szerelő hősük kalandjait, aki horror-körülmények között menti meg a bajba jutottakat. Luigi nagyon fél, Mario, ha ezt tudja, akkor nem hozta volna el a TV-t. A sorozatban egy háziasszony egy nagy nyálkás szörny áldozata lesz, segítségért kiabál. Luigi mondja neki, hogy hívja a nagy Vízvezeték-szerelőt, amikor az asszony így tesz. Felveszi a telefont, szól neki, a de a szörny, már rémes, hogy közelít, amikor jön a nagy Vízvezeték-szerelő. Egy kis önimádat után akcióba lép.

Bowser a kastélyában nagyon mérges (mikor nem?), és dühében veri a földet. Big Mouth és Bully Koopa azt hiszik, hogy apjuk aerobic gyakorlatot végez, beszállnak ők is. Az apjuk csak még mérgesebb lesz a gyereki hülyesége miatt. Ő nem tornagyakorlatokat végez, hanem dühös, mert elrabolná a Csövek országának érméit, de mindig közbelépnek a Mario fivérek. Pedig a térkép is megvan ahhoz a páncélszekrényhez, mely a Csövek országának rengeteg érméjét rejti. Ahogy az asztalán szemléli a térképet, Hip a labdáján és Hop mennek az apjukhoz, hogy megmondják, hogy Cheatsy mindent kivarázsol a TV-ből, például Hip és Hop örömére egy versenyautót, azon száguldanak. Az apjuk meg mérgelődik, hogy ilyen nyüzsgés mellett képtelenség tervet kiszőni, de amikor látja, hogy mit csinál Cheatsy, fantáziát lát benne. Visszatér a TV-be a nagy vízvezeték-szerelő kalandja, és Bowser szerint nagy segítségére lehet. Kivarázsolja a TV-ből, és beeteti vele azt a szöveget, hogy a Csövek országának az érméi tolvaj kezekbe kerülnek, ha nem hozzák át a kastélyába. Cseppet se féljen!

A Mario fivéreknél meg nincs adás, ezzel járt, hogy nincs ott a vízvezeték-szerelő. Mario dühösen csapkodja a TV-t, amikor egy Piranha virág megjelenik Marióék ablakánál, és a következő szöveget égeti a falba:

Robbing Pipe Treasury
Dare you Stop me...
Your Enemy, King Koopa

Mario és Luigi értik a dolgukat. Bár igazából ez csapda, ugyanis ők lennének a tolvajok. De most csak arról tudnak, hogy el kell jutniuk a Csövek országába, hogy az érmék biztonságban legyenek. Bowser és a Nagy Vízvezeték-szerelő már ott vannak. Kinyitná a bejáratot a vízvezeték-szerelő, de abból víz ömlik ki, minden Bowserre. Azon gondolkodik, hogy talán nem ez a megfelelő. Megvárja máshol, míg az alkalmazottja dolgozik, de hirtelen megérkeznek a Mario fivérek. Mivel Bowser számított a jelenlétükre, máris akcióba lép, és mondja a társának, hogy ők lennének a tolvaj vízvezeték-szerelők. Luigi nagyon boldog, hogy meglátja a bálványát, de az öröm nem kölcsönös. Megtámadja őket, és mivel Marióék látják, hogy esélytelen beszélni vele, ezért félreállnak.

Megszöknének, de a Nagy Vízvezeték-szerelő nem hagyja őket elmenekülni. Utánuk dobja a "Plumer Snake"-et, de Luigi még idő előtt észreveszi, és átvezeti azt egy másik csőbe, ahol meg Bowsert találja el. Miközben Bowser biztatja a társát, hogy kapja el a Mario fivéreket, beleakad a Plumber Snake, és a Vízvezeték-szerelő örömmel mondja, hogy elkapja, mindjárt kihúzza őket! Ám szembesülnie kellett a ténnyel, hogy Bowser lett az áldozat.

A csövek alatt Mario és Luigi igyekszik minél előbb megtalálni az érmével teli széfet, hogy biztonságba helyezzék Bowser elől. Lábnyomokat látnak, melyek egy csőnél végződnek, Bowser hangját hallják benne. Meglátják nála a térképet, Mariónak eszébe is jut egy ötlet, hogyan lehetne ellopni tőle. Luigi inzultálja a Venus Fire Trap-et (Piranha virág a Mario 3-ból), aki kijön, hogy elbánjon vele, de Mario villámgyorsan megragadja a szárát, és úgy irányítja, hogy a virág épp, hogy megharapja Luigi nadrágját. Beugrik Luigi a csőbe. Csak szépen lassan ereszkedik le, de sajnos a fizika törvénye derékba töri a tervüket, ugyanis Luigi nadrágja leszakad, így ő Bowserre esik. Ott volt a Nagy Vízvezeték-szerelő is, akinek Bowser azonnal megparancsolja, hogy azonnal kapja el Luigit, de Luigi gyorsabb, és elragadja Bowsertől a térképet, de a vízvezeték-szerelő megragadja a Plumber Snake-kel Luigit, és Bowser visszaveszi, ami az "övé".

Máris futnak Bowserék után Mario és Luigi, de Bowserék elérik a széfet. A Vízvezeték-szerelő nyitja a széfet, Bowser máris rohan be, hogy elvegye az összes érmét. Hirtelen eltörik az egyik cső, így Bowser villámgyorsan kereket old, hoppon hagyja a társát, de előtte közli vele, hogy valójában ő a tolvaj. A Vízvezeték-szerelő röstelli, hogy szégyent hozott a szakmájára. Mario nyugtatja, hogy ne aggódjon, most csak az a fontos, hogy megmeneküljön.

Miután kimenekült, rögtön Bowser után ered, és a dugattyúval elkapja a sárkánykirályt. Visszaveszik tőle a pénzt, aki ezután, és bemenekül a csőbe, vissza a kastélyába. Ezután Cheatsy után mennek, akitől követelik, hogy tegye vissza a Vízvezeték-szerelőt a TV-be. Tudja, hogy nincs abban a helyzetben, hogy harcoljon, feladja, és megteszi, amit parancsolnak neki. Végül visszateszik az érméket a széfbe.

Másnap a Mario fivérek, újabb kalandját élvezik a Nagy Vízvezeték-szerelőnek.

Az epizódban hallható dal szövege

Amikor a Mario fivérek üldözik Bowsert és a Vízvezeték-szerelőt a csatornában, az alábbi dal hallható:

Chill out

Run down runway doin' seventy-five
Freeze it with the rapid strive to survive
Burn it to be rescued from an enemy attack
Think you're gonna hit 'em but you don't look back
Chill out
Keep your cool
Super Plumber is nobody's fool
Chill out
When the goin' gets tough
Super Plumber don't get stuck
Plunger in your hand
Yes that's true
And if anybody can
Super Plumber can
Chill out
Keep your cool
Super Plumber is nobody's fool
Chill out
When the goin' gets tough
Super Plumber don't get stuck
Chill out
Just keep your cool
Super Plumber don't get stuck

Az epizódban fellelhető hibák

  • Amikor Bowser közli Bully-val, és Big Mouth-tal, hogy mi a baja, a Koopa kölykök arca narancssárga színű lesz.
  • Amikor Bowser először meglátja a TV-ben a Nagy Vízvezeték-szerelő műsorát, a műsor háttere Bowser kastélya lesz.
  • A rész elején, egyszer, amikor Mario az öccséhez beszél, a napos idő egy pillanatra esősre vált, majd vissza.
  • Néhány jelenetben a Koopa kastélyában levő Csövek országában levő cső ég...
  • Két jelenetben Mario cipője kék.

Érdekességek

  • Egy pár jelenetben a Sárkány kastélyán kívül Japán zászlaja látható
  • Ugyanaz a kép látható ugyanúgy Bowser falán, mint az előző részben (Oh, Brother!) a Csövek országának aluljárójában, amikor Bowser kisorsolta, hogy melyik Mario fivér segítsen nekik.
  • Ez az egyik rész abból a kettőből, ahol Hip a labdáján szaladgál (ahogy meg kell küzdeni vele a Mario 3-ban).
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |