Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 11. rész: Oh, Brother!

11. rész: Oh, Brother!

  2012.02.01. 15:38


Rendező: Perry Martin és Michael Maurer
Első megjelenés: 1990. október 13.
Magyar megjelenés:

  • 2006 - DVD (Magyar cím: Ó, testvér!)

Helyszín: 7. világ, a Csövek országa

Ha azt hinnénk, hogy ha van testvérpár, ahol örök szent béke van, az Mario és Luigi, nos akkor nézzük meg ezt a részt. Mario kedvenc zenéjét hallgatja, de Luigi olvasna. Luigi szól a bátyjának, hogy szeretne olvasni, kapcsolja le a zenét, de még csak válaszra sem méltatja. Toad és Hercegnő eközben az ablakot kémlelik, hogy már lassan 2 hete nem áll el az eső, de amikor befordulnak, és látják, hogy Luigi milyen mérges, már tudják, hogy baj lesz. Luiginak elege lesz, és bedobja a lemezt a kandalló tüzébe. Mario irdatlan haragra gerjed, hogy a kedvenc lemezét, egyszerűen csak megsemmisíti az öccse, Luigi erre rárivall, hogy talán tekintettel lehetne a társaira. A szócsatát végül úgy rendezi le Luigi, hogy lehúzza a bátyja sapkáját, kihúzza az overáljának a pántját, majd széthúzza a bajszát. Mario ezt nagyon utálja. Toad és Hercegnő próbálja lenyugtatni a testvéreket, de Luigi leszereli őket, és inkább lelép, és azt kívánná, hogy bár ne lenne testvére. Mario is jobban élvezné a testvértelen állapotot, de utánamegy, mert hát mégiscsak a testvére. De Hergegnő hiába monjda mindkettejüknek, hogy vegyék fel a Béka-mezt, egyik sem figyelt rá.

Eközben kiderül, hogy nem véletlenül esik két hete az eső. Kooky Von. Koopa műve, aki a Power Shower találmányával csinálja az esőt, hogy a birodalomban fellelhető összes érme befolyik a csövekbe, és átvezeti a Csövek országába. Az egyedüli hiba ott van, hogy a folyamatos terhelés miatt az egyik cső eltört, és szanaszét folyik most a víz. Bowser nagyon mérges, és ráparancsol a fiára, hogy azonnal csinálja meg. De Kooky elmagyarázza, hogy miért nem tudja megjavítani a csövet, Bowser akár a Mario fivéreket is küldené, hogy csinálják meg.

Mario végre eléri a bátyját, de Luigi rárivall az öccsére, hogy senki nem kérte, hogy kövesse őt. Miközben veszekednek, Kooky Von. Koopa a teleszkópjával észreveszi a Mario fivéreket. Bowser követeli a fiától, hogy hozza ide az egyiket. De melyiket? A falon van Mario és Luigi kép, és azon "Ennie-Meenie Miney-mo" kiszámolóval a szerencsére bízza, hogy melyik jöjjön. Marióra esik a választás. Kooky Von. Koopa előveszi az egyedi Plumber Pull-ját (ami egy egyszerű horgászbot), azzal kihorgássza Mariót, és odahúzza. Bowserék gondolták, hogy Mario úgysem engedelmeskedik magától, ezért odakötözték a falhoz, és addig nem engedik el, míg meg nem javítja a csővezetéket. De hogy ne vesztegessenek el annyi időt, Kooky Von Koopa Mario fejére teszi a Lame Brainer nevű szervezetet. Ezzel az agyat befolyásolják: Érzelem nélkül minden kérést teljesít az, akinek a fején van. Kooky ki is teszteli: Egy tál spagettit tart Mario orra elé, és azt mondja neki Kooky, hogy Mario nagyon szereti a spagettit. Mario a nyálát csorgatja, annyira enné, de Kooky elveszi a tálat, és mondja, hogy ő igazából nem is szereti a spagettit. Mario undorodva löki el a tálat. Bowser nagyon elégedett, ám amikor látja, hogy a csőből ömlik a víz, rájön, hogy nincs ok az örömködésre, nagyon kell sietni.

Luigi nézi, hol lehet Mario, beugrik a csőbe, ahol egy tengerbe ér, ott a Boss Bass követi. Rájön, hogy Béka-mez mélkül nincs sok esélye, így hazaszalad. otthon keres egy mezt. Még hozzá sem szól az olvasó Toad-hoz és Hercegnőhöz, akik meglepetten nézik az ugráló Béka Luigit. Visszatér a csőbe , ahol pontosan olyan helyre tér vissza, ami olyan, mint a Super Mario Bros. 3 7-4 pályája. Mélyen víz alatt van, Boss Bass követi őt, Lava Lotus lövelli rá lövedékét, és Bloober Nanny követi őt. Talál egy elzárt lyukat, kinyitja, bemegy oda, a Blooper követi őt, majd kijön onnan, és a bezárja a hólyagot. Irány megmenteni Mariót.

Mario eközben végez csövek rögzítésével. Bowser és Kooky Von. Koopa megtapsolja Mariót, amikor Luigi megérkezik, és számonkéri a sárkányoktól, hogy mit tettek a bátyjával. Kooky Von. Koopa figyelmezteti Mariót, hogy az az ember mennyi rosszat tett ellene, odamegy Bowser, hogy azonnal bánjon el Luigival. Mario odamegy az öccséhez, Luigi hiába beszél hozzá, Mario csak a parancsot hallja meg. Ütlegeli Luigit, aki mindig félreugrik. Luigi többször próbál beszélni Marióhoz, de semmi hatása. Kitalálja, hogy úgy lehet felébreszteni Mariót, ha azt csináljuk vele, amit a legjobban utál: Lehúzza a bátyja sapkáját, kihúzza az overáljának a pántját, majd széthúzza a bajszát. A szerkezet elromlik, leugrik Mario fejéről, és átmegy Kooky Von. Koopa fejére. Luigi örül, hogy a bátyja ismét jól van. Az öröm után odamennek Kooky-hoz, és azt parancsolják neki, hogy bánjon el Bowserrel. Azonnal az apja után ered, aki szintén sehogy nem tud hatni a fiára. Fejvesztve menekül előle.

Végül szent a béke, hazamennek. Hercegnő nagyon örül neki, és annak is, hogy az eső végre elállt. Mario őszintén bevallja, hogy ő a hibás mindenért, de Luigi közbeszól, hogy nem-nem, az enyém minden felelősség. De Mario azt mondja, hogy ez csak az ő hibája. És... ezen vesznek össze. Sokáig tartott a béke, de hát ilyenek az igazi testvérek, nem igaz?

Az epizódban felhangzó dal szövege

Amikor Luigi Béka-mezben a víz alatt siet Mario segítségére siet, és menekül az ellenségek elől az alábbi dal hallható:

Brotherly Love

I say yes
You say no
I like rain
You like snow
It's one of the wonders life's made of
Folks call it brotherly love
I feel happy
You feel say
I stay cool when you get mad
It's one of the wonders life's made of
Folks call it brotherly love
We call it brotherly love

Az epizódban fellelhető hibák

  • Amikor Mario mondja Bowseréknek, hogy soha nem segít nekik, a szája nem mozdul.
  • Az openingben a Csövek országának a térképe látható, de a Sztyeppék Országának a zenéje szól alatta
  • Amikor Mario engedelmeskedik Bowseréknek, akkor bár a fején rajta van a szerkezet, de a szeme nem piros színű.
  • Amikor Toad próbálja megbékíteni a Mario fivéreket, Hercegnő lebeg.
  • Amikor Kooky Von. Koopa húzza magához Mariót, a horog átlászó színű
  • A rész legvégén, amikor Luigi megint meghúzza bátyja bajszát, nem látszik a sapkáján az L betű.

Érdekességek

  • A rész elején, amikor a kedvenc zenéjét hallgatja, az az off vocal verziója a Crimes R Us részben hallható Double Crossing dalnak.

Az epizód letölthető itt / The Episode can be downloaded here
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |