Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 11. rész: Oh, Brother!

11. rész: Oh, Brother!

  2012.02.01. 15:38


Rendező: Perry Martin és Michael Maurer
Első megjelenés: 1990. október 13.
Magyar megjelenés:

  • 2006 - DVD (Magyar cím: Ó, testvér!)

Helyszín: 7. világ, a Csövek országa

Ha azt hinnénk, hogy ha van testvérpár, ahol örök szent béke van, az Mario és Luigi, nos akkor nézzük meg ezt a részt. Mario kedvenc zenéjét hallgatja, de Luigi olvasna. Luigi szól a bátyjának, hogy szeretne olvasni, kapcsolja le a zenét, de még csak válaszra sem méltatja. Toad és Hercegnő eközben az ablakot kémlelik, hogy már lassan 2 hete nem áll el az eső, de amikor befordulnak, és látják, hogy Luigi milyen mérges, már tudják, hogy baj lesz. Luiginak elege lesz, és bedobja a lemezt a kandalló tüzébe. Mario irdatlan haragra gerjed, hogy a kedvenc lemezét, egyszerűen csak megsemmisíti az öccse, Luigi erre rárivall, hogy talán tekintettel lehetne a társaira. A szócsatát végül úgy rendezi le Luigi, hogy lehúzza a bátyja sapkáját, kihúzza az overáljának a pántját, majd széthúzza a bajszát. Mario ezt nagyon utálja. Toad és Hercegnő próbálja lenyugtatni a testvéreket, de Luigi leszereli őket, és inkább lelép, és azt kívánná, hogy bár ne lenne testvére. Mario is jobban élvezné a testvértelen állapotot, de utánamegy, mert hát mégiscsak a testvére. De Hergegnő hiába monjda mindkettejüknek, hogy vegyék fel a Béka-mezt, egyik sem figyelt rá.

Eközben kiderül, hogy nem véletlenül esik két hete az eső. Kooky Von. Koopa műve, aki a Power Shower találmányával csinálja az esőt, hogy a birodalomban fellelhető összes érme befolyik a csövekbe, és átvezeti a Csövek országába. Az egyedüli hiba ott van, hogy a folyamatos terhelés miatt az egyik cső eltört, és szanaszét folyik most a víz. Bowser nagyon mérges, és ráparancsol a fiára, hogy azonnal csinálja meg. De Kooky elmagyarázza, hogy miért nem tudja megjavítani a csövet, Bowser akár a Mario fivéreket is küldené, hogy csinálják meg.

Mario végre eléri a bátyját, de Luigi rárivall az öccsére, hogy senki nem kérte, hogy kövesse őt. Miközben veszekednek, Kooky Von. Koopa a teleszkópjával észreveszi a Mario fivéreket. Bowser követeli a fiától, hogy hozza ide az egyiket. De melyiket? A falon van Mario és Luigi kép, és azon "Ennie-Meenie Miney-mo" kiszámolóval a szerencsére bízza, hogy melyik jöjjön. Marióra esik a választás. Kooky Von. Koopa előveszi az egyedi Plumber Pull-ját (ami egy egyszerű horgászbot), azzal kihorgássza Mariót, és odahúzza. Bowserék gondolták, hogy Mario úgysem engedelmeskedik magától, ezért odakötözték a falhoz, és addig nem engedik el, míg meg nem javítja a csővezetéket. De hogy ne vesztegessenek el annyi időt, Kooky Von Koopa Mario fejére teszi a Lame Brainer nevű szervezetet. Ezzel az agyat befolyásolják: Érzelem nélkül minden kérést teljesít az, akinek a fején van. Kooky ki is teszteli: Egy tál spagettit tart Mario orra elé, és azt mondja neki Kooky, hogy Mario nagyon szereti a spagettit. Mario a nyálát csorgatja, annyira enné, de Kooky elveszi a tálat, és mondja, hogy ő igazából nem is szereti a spagettit. Mario undorodva löki el a tálat. Bowser nagyon elégedett, ám amikor látja, hogy a csőből ömlik a víz, rájön, hogy nincs ok az örömködésre, nagyon kell sietni.

Luigi nézi, hol lehet Mario, beugrik a csőbe, ahol egy tengerbe ér, ott a Boss Bass követi. Rájön, hogy Béka-mez mélkül nincs sok esélye, így hazaszalad. otthon keres egy mezt. Még hozzá sem szól az olvasó Toad-hoz és Hercegnőhöz, akik meglepetten nézik az ugráló Béka Luigit. Visszatér a csőbe , ahol pontosan olyan helyre tér vissza, ami olyan, mint a Super Mario Bros. 3 7-4 pályája. Mélyen víz alatt van, Boss Bass követi őt, Lava Lotus lövelli rá lövedékét, és Bloober Nanny követi őt. Talál egy elzárt lyukat, kinyitja, bemegy oda, a Blooper követi őt, majd kijön onnan, és a bezárja a hólyagot. Irány megmenteni Mariót.

Mario eközben végez csövek rögzítésével. Bowser és Kooky Von. Koopa megtapsolja Mariót, amikor Luigi megérkezik, és számonkéri a sárkányoktól, hogy mit tettek a bátyjával. Kooky Von. Koopa figyelmezteti Mariót, hogy az az ember mennyi rosszat tett ellene, odamegy Bowser, hogy azonnal bánjon el Luigival. Mario odamegy az öccséhez, Luigi hiába beszél hozzá, Mario csak a parancsot hallja meg. Ütlegeli Luigit, aki mindig félreugrik. Luigi többször próbál beszélni Marióhoz, de semmi hatása. Kitalálja, hogy úgy lehet felébreszteni Mariót, ha azt csináljuk vele, amit a legjobban utál: Lehúzza a bátyja sapkáját, kihúzza az overáljának a pántját, majd széthúzza a bajszát. A szerkezet elromlik, leugrik Mario fejéről, és átmegy Kooky Von. Koopa fejére. Luigi örül, hogy a bátyja ismét jól van. Az öröm után odamennek Kooky-hoz, és azt parancsolják neki, hogy bánjon el Bowserrel. Azonnal az apja után ered, aki szintén sehogy nem tud hatni a fiára. Fejvesztve menekül előle.

Végül szent a béke, hazamennek. Hercegnő nagyon örül neki, és annak is, hogy az eső végre elállt. Mario őszintén bevallja, hogy ő a hibás mindenért, de Luigi közbeszól, hogy nem-nem, az enyém minden felelősség. De Mario azt mondja, hogy ez csak az ő hibája. És... ezen vesznek össze. Sokáig tartott a béke, de hát ilyenek az igazi testvérek, nem igaz?

Az epizódban felhangzó dal szövege

Amikor Luigi Béka-mezben a víz alatt siet Mario segítségére siet, és menekül az ellenségek elől az alábbi dal hallható:

Brotherly Love

I say yes
You say no
I like rain
You like snow
It's one of the wonders life's made of
Folks call it brotherly love
I feel happy
You feel say
I stay cool when you get mad
It's one of the wonders life's made of
Folks call it brotherly love
We call it brotherly love

Az epizódban fellelhető hibák

  • Amikor Mario mondja Bowseréknek, hogy soha nem segít nekik, a szája nem mozdul.
  • Az openingben a Csövek országának a térképe látható, de a Sztyeppék Országának a zenéje szól alatta
  • Amikor Mario engedelmeskedik Bowseréknek, akkor bár a fején rajta van a szerkezet, de a szeme nem piros színű.
  • Amikor Toad próbálja megbékíteni a Mario fivéreket, Hercegnő lebeg.
  • Amikor Kooky Von. Koopa húzza magához Mariót, a horog átlászó színű
  • A rész legvégén, amikor Luigi megint meghúzza bátyja bajszát, nem látszik a sapkáján az L betű.

Érdekességek

  • A rész elején, amikor a kedvenc zenéjét hallgatja, az az off vocal verziója a Crimes R Us részben hallható Double Crossing dalnak.

Az epizód letölthető itt / The Episode can be downloaded here
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!