Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 10. rész: Tag Team Trouble

10. rész: Tag Team Trouble

  2012.02.01. 15:31


Rendező: Martha Moran
Első megjelenés: 1990. október 6.
Magyar megjelenés: Ez a rész nem jelent meg magyarul
Helyszín: 1. világ, a Sztyeppék országa

Toad egy hatalmas pénzeszsákot tol maga előtt, az árváknak szánja a pénzt. Nagy nehezen odaér a ház elé, csenget, de annyira kimerül, hogy elalszik. Egy hölgy kijön, nagyon örül a pénznek, elveszi. A gyerekek is alig bírnak magukkal. Ez Hercegnő 1 000 000 érmés adománya. Amikor Toad felébred, és látja, hogy nincs nála a pénz, kétségbeesik. Keresi maga körül, amikor meglátja a közelben Bowsert és Cheatsy Koopát, szinte biztos benne, hogy ők a bűnösök. Gyanúja egyáltalán nem alaptalan, hiszen Bowser azt beszéli a fiának, hogy ha követik a tervét, akkor könnyen jutnak pénzhez. Cheatsy észreveszi Toad-ot, és figyelmeztetné az apját, aki befogja a száját. Most ő beszél, csak figyeljen. Amikor végeztek, elosonnak, Bowser elejti a kezében tartott papírt. Toad felveszi, megnézi, hogy mire készülnek. Egy pankrációs meccset promotál, Toadot ez nem érdekli, de egyvalamin megakad a szeme: a győztes 1 000 000 érmét nyer.

Na de hát Toad finoman szólva sem pankrátor-alkat, de van két unokatestvére, akik űzik ezt a sportágat, hozzájuk fordul. Megmutatja nekik a papírt, hogy mit gondolnak róla. Azonnal belemennek, és tetszik nekik, hogy adományra menjen az összeg, így azonnal mennek is benevezni. Ám nem ők az egyetlenek, Bowserék is benevezik az Óriás Kalapács Testvéreket. Toad elmondja az unokatestvéreinek, hogy az Óriás Kalapács Testvérek nagyon veszedelmesek, és nem rettennek meg a csalástól sem.

Másnap reggel Cheatsy belopakodik a két pankrátor házába, kinyitja a szemüket, és meghipnotizálja őket. Ezzel két napig aludni fognak, és semmire nem ébrednek fel. Amikor végzett, kirohan, és pont utána jön Toad, hozza az unokatestvéreinek a reggelit. Megdöbben, hogy nem ébrednek fel. Mindent csinál, kiabál, tölcsérbe beszél, rángatja őket, de nem ébrednek fel, pedig már Hercegnőék jönnek át a szomszéd házból, hogy mi a baja Toadnak. Amikor elmondja, Hercegnő megnyugtatja, hogy az árváknak sokkal fontosabb a boldogságuk, mint az, hogy 1 000 000 érmével gazdagabbak, vagy szegényebbek. Toad nem ért egyet ezzel, és sírva fakad, hogy oda a nyeremény. Mario megérti barátját, odafordul hozzá, Hercegnő inkább elmegy. Mario elmondja Toadnak, hogy Brooklynban a testvérével pankrátorkodtak. Luigi benne van abban, hogy beálljanak Toad unokatestvérei helyett, de vonakodik, mert biztosan tudja, hogy csalásnak teszik ki magukat az Óriás Kalapács Testvérek által.

Azonnal elkezdenek edzeni. Különböző izomfejlesztő gyakorlatok mellett kérdőjel és hangjegy kockákra ugrálnak, beugranak egy csőbe, mely a Puszták országába vezeti őket. Ott piramisokon futnak fel, és le. Amikor végeznek, Toad attól tart, hogy túlzásba viszik, de ennyi edzésre szükség van.

Eljön a nagy nap, az Óriás Kalapács Testvérek a ringbe lépnek. Arra számítanak, hogy nem lesz kihívójuk, amikor meglepve látják a két maszkos férfit. Ennél már csak Bowser van jobban meglepve, de Cheatsy azonnal észreveszi, hogy ő Mario és Luigi. Bowser annak ellenére, hogy meg van győződve a Kalapács Testvérek győzelméről, mondja a fiának, hogy azonnal menjen segíteni nekik. Cheatsy mondja, hogy már elhelyezett egy pár csapdát, de az apja nem elégedett, még többet akar.

A harc közben az egyik Kalapács Testvér a kábelekhez löki Mariót, aki kijönne onnan, de Cheatsy összehúzza a kábeleket, Mario beleakad, és Luigi felé repül. Ekkor Luigi próbál szembeszállni velük, ő meg beleesik a neki szánt lyukba. Hercegnő elhatározza, hogy segít Mariónak, és Luiginak. Kicsit később visszatér. Amikor Mario és Luigi felállnának, az ellenfeleik megragadják őket, és kérdőjel kockák közé dobják őket. Hercegnő az utolsó pillanatban érkezik, épp nyertest hirdetnének, amikor hoz magával két csillagot, mellyel Mario és Luigi legyőzhetetlenné válnak. Mario és Luigi eldobják az Óriás Kalapács Testvéreket, majd elmennek Bowserért és Cheatsyért, egy kicsit megleckéztetik őket. A ring két végéhez viszik őket, ott dobálja őket a kábel, majd amikor összeütköznek, a földre zuhannak. Végül Mariót és Luigit hirdetik ki győztesnek, és amikor átadnák nekik a hatalmas összeget, gyorsan elkapja Toad, megköszöni nekik a nyert összeget, és megy is az árvaházba.

Most biztosra akar menni, hogy nem alszik el. Csenget, és kinyitja az idős gondozó. Nagyon meg van hatva a dupla segítségért. Becsukja maga mögött az ajtót. Dupla segítség? Toad ekkor jön rá, hogy csengetett, mielőtt elaludt, és hogy senki nem lopta el a pénzt. A semmiért ment a hajsza.

Az epizódban elhangzó dal

Amikor Mario és Luigi edzenek az alábbi dal szövege hallgató:

Burn Baby Burn
Stop baby stop
Turn baby turn
Keep on pumpin' iron
Burn baby burn
When there's no pain
You know there is no gain
So burn baby baby
Burn baby burn
Build it up, oh yeah
Trim it down (down, down)
Be the coolest dude around
Take what's weak
Make it strong (real strong)
Get in shape
It won't be long
Stop baby stop
Turn baby turn
Keep on pumpin' iron
Burn baby burn
When there's no pain
You know there is no gain
So burn baby baby
Burn baby burn
Burn baby baby
Burn baby burn

Az epizódban fellelhető hibák

  • Egyszer, amikor az Óriás Kalapács Testvérek beszélnek, csukva van a szájuk.
  • Amikor Mario és Luigi a csillag hatására legyőzhetetlenné válnak, eltűnik róluk a pankrátor-ruha, a rendes ruhájukban vannak, és hamarabb ér véget a villogás, mint ahogy vége a zenének, és még boldogan püfölik Bowseréket.
  • Amikor Cheatsy meghipnotizálja a gombákat, a teknője ugyanolyan színű, mint a bőre.

Érdekesség

  • Ez az egyetlen rész, és egész "karrierje" alatt ez az egyetlen jelenet, ahol Toad leveszi a kalapját. Láthatóan három szál haja van.

Az epizód letölthető itt / The episode can be downloaded here
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |