Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 9. rész: Dadzilla

9. rész: Dadzilla

  2012.02.01. 15:26


Rendező: Martha Moran
Első megjelenés: 1990. október 6.
Magyar megjelenés: Ez a rész nem jelent meg magyarul.
Helyszín: 1. világ, a Sztyeppék országa

Kootie Pie szépítkezik a szobájában, nem különösebben zavarja, hogy az apja megparancsolta neki, hogy csináljon rendet a szobájában. Amikor hallja, hogy jön, riadtan összeszedi a széthányt dolgait, és belepréseli a szekrényébe. De nem sikerül megtéveszteni, ugyanis, mert nem fért be a szekrénybe, így kiesett minden, amit megpróbált berakni oda. Bowser nagyon ideges, amikor elmegy, Kootie Pie tovább folytatja a szépítkezést, megjelenik Big Mouth, akinek sajnáltatja magát, hogy milyen keményen dolgoztatja az apja. Big Mouth felveti a lehetőséget, hogy talán nem is Bowser az apjuk, hanem egy nagyszerű filmsztár.

Azonnal útra is kelnek a Halálhajóval, hogy a Gomba Királyságon át eljussanak a valódi világba, Amerikába. De mivel csak Kootie Pie és Big Mouth irányítják a hajót, ezért becsapódnak a Gomba Királyságba. Mario és Toad szereznek tűzvirágot, amikor arra lesznek figyelmesek, hogy a Halálhajó leveszi a Mario fivérek gombaházának tetejét. Hercegnő meglepve (még csak nem is rémülten) rohan ki, hogy mi történt, de addigra a Halálhajó már bement abba a csőbe, mely a valódi világba vezeti át őket. Marióék tudják, hogy baj van, azonnal utána erednek.

Kootie Pie-ék Hollywood-ba kötnek ki, ahol épp a Madzilla filmet forgatják. Egy hatalmas szörny: Madzilla üldözi az embereket. Koote Pie és Big Mouth, amikor meglátják, elgondolkodnak azon, hogy még nagyon is hasznukra lehet ez a szörny. A varázspálcájukkal megbűvölik, és elhitetik vele, hogy ő az apja a gyerekeknek, és hogy kötelessége teljesíteni minden kérését. Kezdetnek: Szerezzen nekik egy autót. Meg is teszi. Felemel a forgalomból egy kocsit, letépi a tetejét (hogy mégiscsak menő legyen), és ledobja a kocsi rémült utasait. Kootie Pie-éknak nem felel meg a kocsi, mert nem elég széles. Dolgozzunk rajta! A szörny megnyújtja a kocsit, így már tetszik.

Megérkeznek a Mario fivérek, amikor látják, hogy Kootie Pie-ék már garázdálkodnak. Amikor meglátja őket a sárkánylány, akkor elhiteti a szörnnyel, hogy Mario annyi szörnyűséget csinált vele, és hogy bosszulja meg. Több se kellett neki, de szerencsére Mariónak eszébe jutott, hogy eltett egy tűzvirágot, így azt aktiválja. Bár nem győzi le a szörnyet, de legalább meghátrálásra kényszeríti.

Mariónak eszébe jut, hogy Kootie Pie támadását simán visszaverhetnék, rájönnek, hogy a szörnyet irányítás alatt tartják. Mario egy raktárban talál szörnyjelmezt. A többiek azt hiszik, ennyire veszi komolyan, ahogy a fejéhez vette, de Mario emlékezteti, hogy volt egy Revenge of Madzilla's Mom film, el kell hitetni, hogy ő a szörny anyja, és meg kell fenyíteni, mert túl sok rosszat csinált. Biztos a siker.

Eközben Kootie Pie és Big Mouth újabb igénnyel áll elő: Világsztárok akarnak lenni, és megkérik Madzillát, hozzon nekik egy színpadot. Talál is egyet a közelben, ahol egy híres zongorista tart előadást. A nézők fejvesztve menekülnek, de ő annyira elmerült a játékba, hogy fel se tűnik neki, hogy lekapták a feje fölül a színpadot. Odateszi Kootie Pie alá, aki elkezdi énekelni a "Stomp my Name on the Walk of Fame" dalt, de annyira szörnyű hangja van, hogy mindenki menekül, aki hallja őt. De ez nem érdekli őket, hiába dobálják őket tárgyakkal. Az egyik hallgató annyira megelégelte a koncertet, hogy egy pálmafát dobott felé.

Ekkor aktiválja Mario a jelmezt, és lép ki az utcára. Beszél a Madzillához, mint az anyja, hogy mennyi mindent tett, és hogy végig csak Kootie Pie irányítása alatt volt. Madzilla rájön, hogy igaza van az anyjának, és Kootie Pie-ék is hogy jobb, ha visszatérnek a saját világukba, nehogy bajuk legyen.

Mario visszavezeti Madzillát a garázsba, miközben elmondja neki, hogy ki ő valójában, és mi történt. Hercegnő kiengesztelésül felajánlja, hogy szabadon élhet az Óriások országában.

Az epizódban elhangzó dal szövege

Kootie Pie és Big Mouth dalának a szövege a következő:

Stomp my Name on the Walk of Flame

I'm gonna stomp my name on the Walk of Fame
Wail on my guitar
I'm gonna stomp my name on the Walk of Fame
I'm gonna be a star
I've got what it takes (yeah)
With the right breaks
I'll stomp my name
On the Walk of Fame (yeah)
Rock and roll's famous teen
Covered on every magazine
I can see my name in lights
Hollywood's gonna treat me right
Wa wa Koopa Koo

Az epizódban fellelhető hibák

  • A koncert alatt Kootie Pie feje többször is narancssárga lesz
  • Amikor Kootie Pie és Big Mouth elhitetik Madzillával, hogy ő az igazi apjuk, a teknőjük teljesen zöld színű.
  • Ez az egyetlen rész, ahol nem Bowser követett el gaztettet, sőt az egész epizód alatt háttérben marad.
  • Amikor a Halálhajó majdnem nekimegy Mariónak és Toadnak, az szürke színű.
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaroS Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Gyere és csatlakozz a -Karstjäger- magyar airsoft csapatába!    *****    Szoba gyerekkel kiadó film meg tekinthetõ gportálon klikk ide!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Eladó luxus lakások, házak, telkek, üzletek, lakóparki ingatlanok. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Ajándékozz Horoszkópot! Lepd meg szeretteidet egy Személyre szóló asztrológiai elemzéssel és 1 éves elõrejelzéssel.    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie, ehhez adok én,sok segítséget. Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Az asztrológia sok segítséget ad az élet minden területén, de képzett, tapasztalt asztrológus kell hozzá, keress meg!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,konzultáció.Tájékoztatás az oldalon! látogass,meg!!!    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Bérkalkulátor    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    Infrashape Horizontal fitness stúdió Debrecen    *****    too young and innocent | an aegyo queen | twice | neo culture technology    *****    LÉGY A MAGAD ASZTROLÓGUSA! Regisztrálj oldalamra és én segítelek elsajátítani az asztrológia tudományát!    *****    Tanuld nálam az asztrológiát teljesen ingyen, vagy kérj részletes asztrológiai elemzést „BECSÜLET KASSZÁS” alapon!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    Születési horoszkóp,3 év elõrejelzés,párkapcsolati elemzés ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! kattints ide!!!    *****    Bûbájos Boszorkák - Charmed - Hírek - Extrák - Érdekességek - Charmed - Bûbájos boszorkák - Sok - sok infó - Charmed -    *****    Pénzkeresés az Interneten! Csak is kipróbáld, tesztelt módszerekkel, melyek tényleg fizetnek!