Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 4. rész: The Beauty of Kootie

4. rész: The Beauty of Kootie

  2012.02.01. 14:51


Rendező: Doug Booth
Első megjelenés: 1990. szeptember 15.
Magyar megjelenés:

 • 1993 (VHS) - 4. rész
 • 2006 (DVD) - 6. rész (magyar cím: Csábító csáberő)

Helyszín: 2. világ, a Puszták Országa

A Puszták Országának a szultánja otthonának kertjében levő jacuzziban fürdik. De hirtelen olaj ömlik a csapból. A szultán megrémül, nem tudja elképzelni, hogy mi történt, hívja az őrét, hogy szóljon a Mario fivéreknek.

A Mario fivérek azonnal megjönnek, rögtönzött megoldásként beragasztják a csapok nyílását, de a probléma forrását nem oldja meg. Toad megkérdezi, hogy honnan jön az olaj. A szultán megmutatja azt a csőhálózatot a lakásában, ahonnan jön az olaj, és az összeköttetésben van az oázisban levő csőhálózattal, ahonnan a víz jön. Valószínűleg összekeveredhetett. Inkább összekeverték. Természetesen ebben is Bowser keze van, kiszivattyúzza magának az olajat. A meglazult csöveket Kootie Pie próbálja megrögzíteni csavarral, nagyon sikertelenül. Cheatsy Koopa értesíti, hogy a Mario fivérek hamarosan megjönnek, tehát akcióba kell lépni. Kootie Pie közli ezt az apjával, aki kiadja a parancsot, hogy meg kell állítani Mariót és Luigit. Cheatsy-nek támad egy ötlete: Átváltoztatja Kootie Pie-t emberré. Méghozzá egy álomnővé, hogy így tereljék el Marióék figyelmét. De a Mario testvérek sem késlekedeknek, Cheatsy-nek rohanni kell, így nem tudja nővérét ötlettel ellátni.

A terv sikerül: Mario azonnal beleszeret a hölgybe, viszont Luigi azonnal felül tud kerekedni az érzésein, hiszen azonnal észreveszi Lady Fettuccine farkát. A hölgy megjátsza a sértettet, de Luigi nem engedi magát átverni, és utánanéz az igazságának. A nő megtámadja a farkával Luigit, aki a csöveken landol. Mario mit sem foglalkozik testvére bajával, örül az új szerelme ebédmeghívásának. Miután ettek, a nő felajánlja az egyik tömlöcöt a bajtársainak (Hercegnőéknek), hogy itt még akkor is biztonságban lesznek, ha a kastély felrobbanna. Hercegnő, Toad, a szultán, és az őre egymás után sétálnak be a tömlöcbe. Hercegnő megjegyzi, hogy Lady Fettuccine farka egyáltalán nem passzol a ruhája színéhez. Persze, hogy nem, most már visszaváltoztatja magát Kootie Pie, szól Cheatsynek. Mario és Luigi kétségbe vannak esve, amikor Kootie Pie-ék olajjal adják ki a testvérek útját.

Természetesen nem esnek kétségbe, jön a visszavágó. Miközben Kootie Pie és Cheatsy inzultálja a rabokat, hogy a Mario fivéreknek örökre befellegzett, Marióék titokban ellopják a hátrahagyott varázspálcát. Itt az ideje megleckéztetni a sárkálykölyköket. Átváltoztatja Luigit Casanova Koopává, aki minden nő álma. El kell terelni Kootie Pie figyelmét, amíg ő felmegy az emeletre, megnézni, hogy mit tehet a probléma helyreállítása érdekében. Ez a terv is sikerül: Kootie Pie azonnal belehabarodik Casanova Koopába, és sikerül elérnie, hogy kiszabadítsa Hercegnőéket, miszerint az a hely lenne a legalkalmasabb a szerelmi légyottra. Cheatsy figyelmezteti Kootie Pie-t, hogy nem biztos benne, hogy az apja hálás lesz ezért a lépésért, de a nővére könnyen leszereli azzal a szöveggel, hogy az apjának csak az számít, hogy ő boldog legyen. És a szerelmeskedés nem is tart sokáig, egy csók közben Kootie Pie tévedésből visszaváloztatja Luigit. Amikor a sárkánylány észreveszi, hogy kibe szeretett bele, irgalmatlan haragra gerjed. Üldözi Luigit, aki felfut a többiekhez. Amikor felér, jajveszékelve közli Marióékkal, hogy a két sárkánykölyök üldözőbe vette őt. Nem haboznak cselekedni. Most Mario támad rá olajjal, majd a többi támadót is elintézi, köztük van Bowser is, akinek elege van az egészből, és kéri a Halálhajót, onnan támad.

Most olyat mutat, hogy majd néznek Marióék, mint a moziban. Le akarja rombolni a szultán kastélyát, ha már az olajat nem sikerült megkaparintani. Mario sem késlekedik sokat a válasszal. Ráfekszik a jacuzzi egyik csapjára, amikor szól Luiginak, hogy indítsa be az olajat. A kiömlő olaj nyomásának hatására felemelkedik a csap, és Mario Bowser Halálhajója felé irányítja. Olajat akartok? Hát tessék! Mario nem hagyja elmenekülni őket. Az olaj beömlik a Halálhajóba, Bowsernek végleg elege van, mennek haza. Luigi elzárja a csapot, Mario szépen lassan ereszkedik le. Mindenki gratulál neki, de a szultán kétségbe van esve, mert Mario akciója romba döntötte a palotáját. Luigi megtalálja a sárkányok által itt felejtett pálcát, azzal próbálja meg visszaváltoztatni a palotát sikeresen. Az szebb, mint újkorában. Mario és Luigi az elsők, akik kipróbálják az új palota jacuzziját. Odabent azon veszekednek, hogy ki üljön be elsőnek, és kinek is kellett volna megcsókolni a sárkánylányt.

Az epizódban fellelhető hibák

 • Az epizód elején, amikor Kootie Pie rögzíti a csavart, és szól az öccsének, a színe világosba és sötétbe váltakozik
 • Amikor Cheatsy mondja Kootie Pie-nak, hogy panaszkodjon a Mario fivéreknek, az arca lila színű, majd amikor figyelmezteti, hogy az apjuk nem fog örülni a tervének (amikor Kootie Pie beleszeret Casanova Koopába), és felordít, hogy "Luigi!", akkor az arca színe ugyanolyan lesz, mint a bőrének színe.
 • Amikor Kootie Pie kiengedi a rabokat a tömlöcből, akkor az arca nincs a testéhez kötve
 • Amikor Kootie Pie Lady Fettuccine-ként mutatkozik be, a szeme teljesen kék színű
 • Érdekes, a rész végén, amikor Halálhajó megtelik olajjal, hallani Kookie Von. Koopa hangját, holott ő nem szerepel az epizódban.
 • Amikor Luigi Lady Fettuccine hátsóját fürkészi, hogy meglássa a farkát, annak színe folyamatosan változik.
 • Amikor Mario a levegőben van a Jacuzzi csappal, a Halálhajó zöld színű.
 • Amikor a Bumeráng Testvérek támadnak Marióékra, és ők visszatámadnak olajjal, átváltoznak Kalapács Testvérré.
 • Amikor ünneplik Mariót a sikeres támadás után, a Jacuzzi csapjának színe szürke lesz.
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |