Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
The Adventures of Super Mario Bros. 3
The Adventures of Super Mario Bros. 3 : 1. rész: Sneaky Lying, Cheating Ninja Koopas

1. rész: Sneaky Lying, Cheating Ninja Koopas

  2012.02.01. 14:32


Rendező: Reed Shelly & Bruce Shelly
Első megjelenés: 1990. szeptember 8.
Magyar megjelenések:

 • 1993 (VHS) - 2. rész
 • 2006 (DVD) - 1. rész (Magyar cím: Alattomos, sunyi, kétszínű óriásnindzsák)

Helyszín: 4. világ, az óriások országa

Bowser gyermekei épp játszanak, amikor apjuk odamegy hozzájuk. Feltett szándéka meghódítani Óriásországot, és szerinte erre gyerekei már képesek. Ehhez el kell kapniuk az ország hercegét, Hugo herceget, ám hatalmas mérete félelmet kelt a gyerekekben, ezért Bowser négy gyerekét: Bully-t, Big Mouth-ot, Cheatsy-t, és Kooky von Koopát óriás nindzsa sárkánnyá változtatja, így a harc "kiegyenlítettnek" lesz mondható. Útra is indulnak.

Hugo herceg már tudott Bowser tervéről, ezért levélben kér segítséget a Mario fivérektől, akik azonnal megjelennek. Ám jelenlegi erejükkel nem képesek szembeszállni az óriásnindzsákkal, ezért Mario és Luigi elmennek levélért, Racoon Mario és Racoon Luigi már könnyebben elbánnak az ellenségeikkel, akik korábban jelentek meg, de Marióék sem váratnak sokáig. Rövid időre meg tudják meg tudják zavarni az óriás sárkányokat, ám gyorsan elkapják őket, mely által elvesztették szuper erejüket. Így az óriás sárkányoknak nem okozott nehézséget elkapni a herceget, sőt Luigit, Toad-ot és Hercegnőt is elkapják. Hugo hercegnek van egy papagája is, akit Big Mouth kidob a ketrecéből, és oda zárja be Luigiékat. Mariót nem sikerült elkapni, aki ráugrik a papagáj hátára, megkéri, hogy repüljenek el. A papagáj nagyon szereti a ketrecét, ezért Mariónak győzködni kellett, hogy visszaszerzi neki azt, így végre elrepülhetnek. Sietniük kellett, mert Bully Koopa utánuk eredt, ám Mario hamar elrepült. Így három plusz rabbal mennek haza az apjukhoz.

Bowser nagyon büszke gyerekeire, munkájukat kiválóan végezték. Bowser nem is habozik Hugo herceget törpeuszkárrá változtatni. A gyerekek örvendenek, ünnepelnek, amikor Bowser megszólal, hogy visszaváltoztatná a gyerekeit, ám ők meggyőzik, hogy ebben a méretben sokkal könnyebben meghódítanák a többi országot. Eközben megjelenik Mario, aki kieszelt egy tervet, de ehhez Hercegnőékhez is szüksége van. Miközben Bowser a gyerekeivel azon vitatkozik, hogy melyik ország legyen a következő, amelyet meghódítanak, Mario összekeveri Bowser varázspálcáinak a fejét, majd megjelenik, és kijelenti, hogy bizony semmilyen országot nem hódíthat meg. Ezzel felmérgeli Bowsert, gyerekei Mario után erednek, amikor Hercegnő mondja, hogy Bowser annyira aljas, hogy képes lenne Mariót is törpeuszkárrá változtatni. A Koopa király erre vérszemet kap, fogja a varázspálcáját, és átváltoztatja Mariót, de nem törpeuszkárrá, hanem óriás nindzsa Mario jelenik meg Bowser szeme előtt. Nagyon megijed, hogy mi történt.

Mario kinyitja a ketrecet, kiszabadítja Luigiékat, akik nekimennek Bowsernek. A sárkány király fejvesztve menekül elejtve a pálcáját. Ezzel Hercegnőt visszaváltoztatja Koopa kölyköket normál méretükre, valamint Luigi visszaadja Hugo hercegnek a régi alakját. Mario elkapná Bowseréket, ám ők gyáván elmenekülnek. Hugo herceg megköszöni Mariónak a segítséget, ezután Hercegnő visszaváltoztatja Mariót az eredeti méretére. A papagáj nagyon mérges, mert Hercegnőék kiszabadítása azzal járt, hogy tönkrement a ketrece, és követeli Mariótól, hogy javítsa meg, aki habozik cselekedni. Erre a papagáj óriás nindzsa papagájjá változtatja magát, így fenyegeti Mariót, hogy azonnal cselekedjen, különben megbánja. De ez már csak poénos végjáték. Mario menekül a papagáj elől.

Az epizódban elhangzó dal

Amikor Bowser tévedésből átváltoztatja Mariót óriás nindzsa Marióvá, egy dal hangzik el, melynek szövege a következő:

You're a red-banded
Sweat-banded
Underhanded ninja man
Enough talkin'
Start walkin'
Koopa stalkin' ninja man
Quit dawdling to the brink
Ninja man we're gonna get you yet
You're a red-banded
Sweat-banded
Underhanded ninja man
Enough talkin'
Start walkin'
Ninja man

Az epizódban fellelhető hibák

 • Amikor Mario mérgesen mondja Bowsernek, hogy nem hódíthat meg semmilyen országot, egy pillanatra láthatjuk a Koopa gyerekek döbbent arcát Cheatsy Koopa szemhéja nem zöld, hanem fehér
 • Amikor Bowser átváltoztatja négy gyerekét óriássá, nincs a fején a korona
 • Amikor Kooky Von Koopa javasolja, hogy a víz országát hódítsák meg, Bully szinkronhangján szólal meg.
 • Az epizód alatt Hugo herceg papagájának többször változik tollának színe
 • Amikor a Koopa kölykök Hugo herceghez mennek, Kooky feje olajzöld, míg a haja sárga színű lesz.
 • Amikor a Koopa kölykök betörnek Hugo herceghez, Kooky feje narancssárga színű zöld helyett, emellett amikor Bully Koopa megragadja Toad-ot és Hercegnőt, a feje fehér színű lesz.
 • Luigi zöld overálja kétszer pirossá változik, mintha Mario lenne.
 • Amikor Cheatsy fogja Hugo herceget, nem hordja a Nindzsa ruháját.
 • Amikor a Koopa kölykök ünnepelnek, és a törpeuszkár körül járnak körbe, mindegyik hátsó páncélja rózsaszín, ezután Big Mouth leteszi az apját, aki a vállán ült, ekkor Big Mouth feje és orra fehér színű
 • Amikor Hercegnő visszaváltoztatja a Koopa kölyköket normál méretükre, akkor egy kis ideig még hordják a nindzsa ruhájukat.
 • Amikor a Koopa kölykök betörnek Hugo herceghez, és Bully Koopa elkapja Toad-ot és Hercegnőt, egyszer átkerülnek Big Mouth-hoz, majd vissza Bully Koopához.
 • Amikor Big Mouth felhozza, hogy melyik ország legyen a következő, melyet meghódítsa, az egyik karma egy pillanatra ugyanolyan színű lesz, mint a bőrének színe.
 • Bowser zöld varázspálcája többször is piros színűvé változik.
 • Amikor Mario összecseréli a varázspálcájának a színét, akkor a varázspálcák önmaguk is megváltoztatják a színüket.
 • Az elején, amikor Bowser mondja Kooky-nak, Big Mouth-nak, Bully-nak és Cheatsy-nek, hogy lépjenek előre, ehelyett Hip, Hop, és Kootie Pie lép hátra.
 • Amikor Mario ráugrik a papagájra, hogy repüljenek el, de ő akadékoskodik, hogy nagyon hiányolja a ketrecét, mert mennyi minden van benne... ehhez képest a ketrec az egész epizód alatt üres.

Érdekességek:

 • Az óriás Ninja sárkányok a Teenage Mutant Ninja Turtles nindzsa teknőcei alapján lettek megrajzolva.
Az epizód letölthető itt / The episode can be downloaded here
AVI formátum, felirat nélküli angol szinkron

 

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |