Magyar Super Mario Fan Club
Tartalom
Főmenü
     
Mario játékok
     
Mario Kart
     
Mario Party
     
Mario Golf
     
Mario Tennis
     
WarioWare
     
Képek
     
Videók
     
Média
     
Nintendo
     
Érdekességek
     
Közösségi rész
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Hírlevél
E-mail cím:

Feliratkozás
Leiratkozás
SúgóSúgó
     
Linkek
     
Mario Kart 64
Mario Kart 64 : Tárgyak bemutatása

Tárgyak bemutatása

supermario4ever  2007.12.08. 13:15

No, akkor lássuk a tárgyakat, hogy mennyit változtak az előző Mario Karthoz képest, emelett néhány új tárgy is helyet kapott.


Gomba
Egy rövid időre extra sebességet ad karakterünknek, és így nem tudnak kiütni minket.
Megjegyzés: A Gomba nem jelenik meg Battle-ben

Három gomba
Három gomba, a hosszabb ideig tartó erőfölény érdekében. Sokan azt hiszik, hogy ha egyszerre használjuk el, akkor háromszoros erőben részesülünk, holott ez nincs így. Érdemes egymás után felhasználni őket, úgy, hogy ha az első elhasználódott, akkor aktiválni a másodikat.
Megjegyzés: A 3 gomba nem jelenik meg Battle-ben

Szuper gomba
Arany színű gomba, mely bizonyos ideig korlátlan mennyiségben fel lehet használni.
Megjegyzés: A Szuper gomba nem jelenik meg Battle-ben

Csillag
Egy rövid időre legyőzhetetlenné tesz. Hatástalanítja az összes fegyvert, és ha nekimegyünk valakinek, kiüti őt, emellett a sebességünk is megnő. De sajnos a hatása idő előtt elmúlik a hatása, ha szakadékba esünk, vagy vízbe, vagy lávába.

Villám
Mindenki összekicsinyedik ennek hatására. Emiatt lassabban is mennek, és ha nekimegyünk valakinek, akkor mindketten összelapulunk, de utána felnővünk.
Megjegyzés: A Villám nem jelenik meg a Battle-ben

Szellem
A Grand Prix-n elvesztette a tolvajló tevékenységét, inkább „zsákbamacskaként” funkcionál, viszont VS-ben és Battle-ben ugyanúgy el lehet lopni társunk tárgyát.

Zöld páncél
Egy páncél, mellyel, ha jól célzol, akkor eltalálod az egyik ellenfeledet. Vigyázat, mert visszapattan, ha falhoz ér! Ha nyomva tartjuk a Z-gombot, akkor készenléti állapotban a hátunk mögött lesz, és eme gomb elengedésével aktiválódik. Ha az analóg kart hátrairányítjuk, akkor, a páncél hátra fog menni.

Három zöld páncél
Ugyanaz, csak három darab van belőle. Ezt úgy kell használni, hogy előbb egyszer meg kell nyomni a Z-gombot azért, ekkor körülötted fog forogni, mint a Super Mario Kart Battle Mode-jában a három léggömb, és a Z-gomb ismételt legnyomásával egyenként aktiválódnak. Itt nem lehet a páncélt hátrairányítani.

Piros páncél
A radarral ellátott páncél. Ez is olyan, hogy a Z-gomb nyomva tartásával lehet készenlétbe helyezni, majd, ha elengedjük, aktiválni. Azt érdemes tudni, hogy a Grand Prix-n, és a VS-ben 50 cc-n és 100 cc-n a piros páncél a pálya mentén megy az ellenfél felé, de a 150 cc-n, a Mirroron és a Battle-ben meg légvonalban követi őt, és ha falnak ütközik, akkor eltűnik. Ezt sem lehet hátrairányítani.

Három piros páncél
Három radarral ellátott páncél! Ez az egyik legnagyobb ajándék. Ugyanazon az elven működik, mint a három zöld páncél, tehát előbb készenlétbe kell helyezni, és utána lehet egyenként aktiválni. Ezt sem lehet hátrairányítani
Megjegyzés: A Három piros páncél nem jelenik meg a Battle-ben.

Tüskés páncél
Új fegyver. Az a lényege, hogy akármelyik helyen állunk, a pálya mentén megy, és megcélozza az első helyezettet. Érdemes ilyenkor a többi játékosnak elállni az útból, mert mindenkit kiüt, aki az útjába kerül. Különösen vigyázni kell, hogy ne akkor lőjük ki, amikor mi állunk az első helyen, mert akkor saját magunk ellen követünk el merényletet.
Megjegyzés: A Tüskés páncél nem jelenik meg a Battle-ben

Rejtélyes doboz
Szintén új fegyver az ellenség megtévesztésére. Az a lényege, hogy pont úgy néz ki, mint a normális kérdőjel doboz, a különbség annyi, hogy bomba lapul benne, és ha valaki nekimegy, akkor szépen felrobban. Onnan lehet felismerni, hogy a benne levő kérdőjel fordítva áll. Ezt is a Z-gomb nyomva tartásával készenléti állapotba lehet helyezni, és annak elengedésével lehet aktiválni.

Banánhéj
Egyszerű, mezei banánhéj, melyen el lehet csúszni. Ezt is készenlétbe lehet tenni a fentebb felvázolt módszerrel, majd ugyanúgy lehet aktiválni. A hatását annyival növelték meg, hogy néhány esetben előbb megszédül az áldozat, és csak utána csúszik el.

Banánbokor
Öt darab banán áll rendelkezésre. Itt is úgy kell, hogy előbb a Z-gombot kell megnyomni, hogy felkészüljenek a támadásra. Ekkor a hátunk mögött libasorban felsorakoznak a banánhéjak, és a Z-gomb lenyomásával egyenként lehet aktiválni.

Összegző megjegyzés: Mivel a pályák sokkal hosszabbak lettek, ezért találták ki azt, hogy a tárgyakból ne csak egy, hanem három, a banán esetében öt legyen belőlük, hogy megpróbálják elérni a Super Mario Kartban kifejtett hatásfokot.

     
Chat
     
Yoshi
     
Aktuális játék
Super Mario Odyssey
     
Megjelenések

Nintendo Switch
Donkey Kong Country: Tropical Freeze - 2018. május 4.
Mario Tennis Aces - 2018 tavasz

     
Egyéb oldalaim
     
Társoldalak
     
Számláló
Indulás: 2006-03-19
     
Vélemény-nyilvánítás
Nintendo Switch
Mi a véleményed a Nintendo Switch-ről?

Fantasztikus, a Nintendónak mindig vannak új ötletei
Egész jó, szívesen játszok vele
Talán egyszer vennék magamnak, ha majd lemegy az ára
Az egész dolog értelmetlen
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
Tartalom

Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Egy Blog az Én világom. :) Gyere és nézz be ha érdekel, az Online Játékok leírása, csináld magad dolgok, stb...    *****    Ön internet szolgáltató? Nem talál céget aki javítaná az elromlott hálózati, mikrohullámó eszközeit? Katt ide!    *****    Se kép, se hang? Hozza el, megjavítjuk! LCD TV, Inverteres hegesztõ, Mosó- Mosogatógép, és sok más. Garanciával!    *****    Elromlott? Mi megjavítjuk! Ipari és háztartási elektronika javítás! Garanciával. Elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Rendeld meg:Születési,elõrejelzési,párkapcsolati,fogamzási,hold horoszkóp,biotérkép.Ingyen konzultáció mindenrõl!Várlak!    *****    Keresek jó humorú szerkesztõ társat készülõ ZENÉS KABARÉ MÛSOROMHOZ    *****    Rendelj születési horoszkópot és ajándék 3 éves elõrejelzés,valamint ingyenes konzultáció az ajándékod. Várlak kattints!    *****    Iván és Sára kattttttt!!!!!!!!!!    *****    Erotika az állatövi jegyekben    *****    A szerelem karmája a horoszkópban    *****    Születési horoszkóp,ajándék 3 évi elõrejelzéssel,ingyenes konzultációs lehetõség, telefonon,messengeren,skypeon! Várlak!    *****    Kihagyhatatlan asztrológiai megrendelések, olvasmányok, szoftverek, ezoterikus témák sokasága vár az oldalamon. Várlak!!    *****    Vanessa Hudgens - Magyarország egyetlen mûködõ az egykori Szerelmes hang jegyek sztárjával foglalkozó oldala!    *****    A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG